Tricoul femeii pe un umăr - tendința ultimelor sezoane. O cădere lipsită de griji sau un umăr gol adaugă piquancy, atractivitate, dar în același timp nu vulgarizează imaginea. De asemenea, combinația dintre o notă sexy și o tăiere confortabilă de zi cu zi face apariția unui individ și original. Designerii oferă o gamă largă de modele, care vă ajută să alegeți, luând în considerare toate dorințele și preferințele gustului. De aceea popularitatea tricourilor pe un umăr este atât de mare.

Tricou scurt pe un umăr. Una dintre cele mai populare modele a fost scurtarea tricourilor. Acest stil poate avea un gât larg sau gol la umăr din cauza lipsei unui manșon. Un stomac de jos sau complet gol, în combinație cu un umăr deschis, subliniază sexualitatea și subtilitatea proprietarului.

Tricou pentru un umăr1 Tricou pentru un umăr2 Tricou pentru un umăr3

Tricou cu umăr în jos. Cele mai potrivite pentru uzura zilnică sunt modelele cu gât larg, datorită cărora manșonul coboară și se înfășoară pe umăr. Astfel de modele au de obicei o tăietură mică și sunt potrivite pentru zilele fierbinți.

Tricou pentru un umăr4 Tricou pentru un umăr5 Tricou pentru un umăr6

Tricou larg pentru un umăr. Poate că cele mai feminine și modele rafinate sunt tricouri largi pentru un umăr. De obicei, acest stil este prezentat sub forma unei tunici alungite, care sunt potrivite pentru orice tip de aspect. Fetele cu modele elegante subțiri ca modelele vor adăuga misterul, doamnelor cu forme magnifice - acestea vor ajuta la ascunderea defectelor.

Tricou pentru un umăr7 T-shirt pe un umăr8 Tricou pentru un umăr9

Cu ce ​​să purtați un tricou de femei pe un umăr?

Practic, tricourile pentru femei pentru un umar sunt o haină de zi cu zi. Se potrivesc bine cu pantaloni scurți, blugi îngust, fuste drepte și pantaloni scurt. Alegerea unui model din materialul de seară sau suplimentarea cu un decor interesant, puteți crea o imagine frumoasă în stilul unui romantic sau să încercați să diversificați arcul biroului.

Tricou pentru un umăr10 Tricou pentru un umăr11 Tricou pentru un umăr12

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 42 = 46