Tricoul lui Harley Quinn

Care este numele fetiței pe care mulți tipi o visează astăzi? Cine servește ca model pentru imitarea fetelor tinere care sunt fani ai cărților de benzi desenate? Desigur, acest lucru Harley Quinn - eroina de cărți de benzi desenate create de Bruce Timm și Paul Dini în 1993. În 2016, David Ayer a făcut filmul „Suicide Squad“, care are încă o dată fanii mulțumit de cărți de benzi desenate despre Batman și dușmanii lui și actrița glorificat Margot Robbie, a jucat rolul lui Harley Quinn. În film, fata a apărut într-o nouă imagine, una dintre componente fiind o tricou. La prima vedere, lucrurile obișnuite, dar femeile de modă au decis altfel. Astăzi, T-shirt Daddy Lil Monster, care sported Harley Quinn in filmul "Suicide Squad" este în mare a cererii.

Cerere neobișnuită pentru un tricou obișnuit

Tricouri din bumbac natural, țesături sintetice sau cele mai fine tricotaje, astăzi nimeni nu este surprins. De ce este T-shirt pentru femei cu imaginea Harley Quinn sau inscripție cufundata în limba engleză a câștigat o astfel de popularitate? Desigur, nu este în design și în caracterul filmului „Suicide Squad“, care a cucerit publicul. Asistent excentric, periculos, dar incredibil de fermecător Joker penale în dragoste cu el la pierderea conștienței, a reușit să cucerească inimile a milioane de oameni. Nici nu ar trebui să se îndoiască că orice fan de povești despre Batman învățate pe de rost ceea ce este scris pe tricou Harley Quinn! Cu toate acestea, după expresia împodobește tricoul este pe partea corpului, care este dificil de a fi ignorat. inscripție pe un nepretențioasă tricou Harley Quinn se traduce ca „monștri Papin“ sau „Micul monstru lui tati“, care, în principiu, se îmbină armonios cu imaginea creată de scriitorii. Biografia acestui caracter este încă necunoscut, așa că pentru a vorbi despre Harley nu are un tată, dar faptul că T-shirt, cu august 2016 este obiectul dorinței și de băieți și fete, pentru a provocare dificilă. Ce-i cu adevărat acolo! În timp ce reprezentanții sexului puternic cumpără postere și de a face arte ventilator, fetele încearcă să repete părul și make-up Harley Quinn!

Tricou Harley Quinn 1 Tricou Harley Quinn 2 Tricou Harley Quinn 3

Imprimarea discretă a tricoului lui Harley Quinn face parte din dulapul informal de zi cu zi. Poate fi purtat cu pantaloni scurți, fuste scurte, pantaloni și blugi. Datorită acestui tricou puteți crea imagini îndrăznețe și memorabile. Nu numai că este luminoasă și atrage atenția. Decorat cu o inscripție sau o imagine recunoscută a unui seducător tricou Harley vă permite să accentuați conștientizarea în cele mai relevante tendințe ale tineretului. O modalitate foarte bună de a fi mereu aproape de un caracter carismatic, sexy și fermecător! În plus, este un instrument excelent pentru exprimarea protestului interior și a spiritului rebel, fără a folosi măsuri radicale.

Un pic despre practicitate

Producătorii moderni oferă o gamă largă de tricouri împodobite cu amprente tematice. Ele pot fi o copie exactă a modelului original sau diferă în funcție de culoare, formă sau model. Dacă este cumpărat un tricou pentru a crea o imagine pentru o petrecere de Halloween, calitatea sa este de importanță secundară. Dar, așa cum am menționat deja, acest lucru se potrivește perfect în dulapul de zi cu zi, deci este logic să cumpărați un produs de calitate. Aceasta înseamnă că este mai bine să alegeți în favoarea tricourilor din bumbac natural. Acest material nu provoacă reacții alergice, este purtat perfect și șters.

Se acordă preferință tricourilor, inscripțiilor și amprentelor pe care sunt realizate tehnologii moderne și vopsele persistente.

Tricoul lui Harley Quinn 4 Tricoul lui Harley Quinn 5 Tricoul lui Harley Quinn 6
Tricou Harley Quinn 7 Tricou Harley Quinn 8 Tricou Harley Quinn 9
Tricou Harley Quinn 10 Tricoul lui Harley Quinn 11 Tricoul lui Harley Quinn 12

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + = 9