tunică de tweed

Tricoul Tweed a ocupat mult timp topul moda-Olympus, in primul rand, datorita faptului ca poate forma perfect o figura feminina si poate este doar daca modelul este ales perfect.

În plus, materialul scoțian oferă o varietate de opțiuni pentru schema de culori a produsului - materialul tweed este concentrat pe o medie de șase culori în firele de lână vopsite între ele.

Marele avantaj al unui tweed este că nu se teme de lumina soarelui. Aceasta, probabil, este singurul țesut natural care îi rezistă în mod activ.

Fuste de tweed pentru femei

Datorită culorii și texturii, chiar și designerii de renume mondial nu se pot lăuda cu o gamă largă de stiluri ale acestui strat. Cu toate acestea, orice linie dreaptă pare uluitoare și trending. Nu va fi inutil să rețineți că pentru astăzi există următoarele varietăți de îmbrăcăminte exterioară din acest material:

  • stratul tweed "supradimensionat";
  • cu inserții de tricou și mătase, decorate cu pietre și margele;
  • îmbrăcăminte din tweed în stilul "militar";
  • modele scurtate, mai mult ca jachete lungi;
  • o haina de tweed demi-condimentată de femei, cu o glugă și fără;
  • haine, decorate cu piele și blană.
stratul tweed1 stratul tweed2 stratul tweed3
stratul tweed4 tricou de tweed5 stratul de tweed6

Cum sa alegi cel potrivit?

Alegeți tipul de tăiere care se va potrivi perfect figurii dvs. Învățăm să ascundem greșelile corect, subliniind în mod avantajos avantajele, de exemplu, dacă cifra este aproape de perfecțiune, atunci puteți alege îmbrăcămintea, depășiți sau cusute. Când se ocupă cu o figură asemănătoare unui triunghi sau unui oval, este mai bine să alegeți un strat vertical fără decor sau cu un guler tridimensional.

Apoi, trebuie să decideți ce culoare doriți să vedeți pe haina dumneavoastră. Este important să construiți pe culoarea propriului aspect.

Nu schimbați piesa: pentru o lungă perioadă de timp, încercați-o, întrebați-vă, vă simțiți confortabil cu aceste haine, vă limitează mișcările, vă place dvs. în acest strat de tweed.

Cu ce ​​să purtați un strat de tweed?

Atunci când creați o imagine clasică, nu uitați să adăugați mănuși din piele, o geantă elegantă și pantofi cu tocuri. Lenjerii blugi și cizmele gleznei vor ajuta la transformarea aspectului în personificarea stilului casual.

Dacă vorbim despre coafura pentru haina de tweed, atunci pălăria simțită întotdeauna vă ajută să arătați elegant și la modă. Dragoste stilul de țară? Apoi puneți o pălărie și o eșarfă mare tricotată.

tricou de tweed7 stratul tweed8 tricotul 9
tricou de ten tricotul11 stratul tweed12
stratul tweed13 stratul tweed14 stratul tweed15

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 44 = 46