ceasuri pandora brățară

Stilul Pandora a fost mult timp o tendință de modă în bijuterii și bijuterii. Istoria apariției acestui stil a început în 1982, odată cu deschiderea la Copenhaga a unui mic magazin de bijuterii de către soțiile lui Enevoldsen. Câteva bijutieri au reușit să-și facă produsele în cerere în câteva zile. Pentru a completa gama de bijuterii, au călătorit adesea în Thailanda, făcând achiziții de materiale. Deja în 1987, compania sa extins atât de mult încât au fost necesare noi premise, iar în curând a fost deschisă o nouă fabrică de bijuterii în Thailanda. Designerul principal a fost Lone Frandsen. În 1996, Lisbeth Larsen sa alăturat ei. Datorită talentului a doi bijutieri, s-au născut primele bijuterii Pandora.

Accesoriile stilate au devenit imediat populare, deci a fost decisă deschiderea de sucursale în 18 țări. Marca daneză sa declarat lider în producția de bijuterii pentru femei. Printre întreaga gamă a companiei, brățara de mână din stilul Pandorei, care este un podoaba incredibil de la modă, iese în evidență. Multe fete visează să primească un astfel de cadou.

ceasuri brățară pandora1 ceasuri brățară pandora2 ceasuri brățară pandora3

Decorare elegantă

Săptămâna de modă din Italia în 1996 a devenit un punct de reper pentru compania Pandora. Întreaga lume a zburat în jurul fotografiei, pe care mâinile modelelor au împodobit bratara de ceas Pandora. Ce este acest accesoriu elegant? Este o brățară realizată din aliaj ușor de metal, care nu se întunecă cu timpul, nu se oxidează, nu se deformează. Nu se teme de contactul cu pielea umană și cu apa. Unele branduri oferă doamnelor o brățară elegantă Pandora cu o bază din piele țesută într-un mod original. Suspendările sunt atașate la bază, care pot avea lungimi diferite. În centrul decorului sunt fixate ceasul cu mișcarea de cuart, ceea ce face ca brățara să fie atât elegantă, cât și funcțională în același timp. Mișcarea de cuarț se distinge prin rezistența și durabilitatea sa. Încă de la crearea sa, inginerii japonezi au lucrat, ale căror produse sunt renumite pentru cea mai înaltă calitate. Acest ceas nu este doar un ornament, ci un mecanism exact care va arăta întotdeauna timpul corect.

Dacă se îngropa în originile filosofiei Pandora stil brățară, care inițial ar trebui să existe un singur decor. Proprietarul brățării trebuie să adauge în mod independent suspendarea, dacă în viața ei a avut loc un eveniment semnificativ și memorabil. Cu toate acestea, fetele moderne preferă să cumpere bijuterii ca un produs finit, atât de multe branduri au completat colecția de bijuterii lor o mare varietate de ceasuri, brățări.

Cursa finală a imaginii

Brățara de ceas Pandora poate fi numită accesoriu universal, deoarece armonios completează imaginea în orice stil. costum de afaceri, blugi și tricou, rochie de seară, opțiune casual cu o tunică și leggensami - această bijuterie se îmbină armonios cu imaginea întotdeauna. Datorită unei largi posibilități de alegere, fiecare fată poate alege exact acea decorare, care corespunde cu starea ei de spirit. avantaj distinct brățară este că toate suspensia ea detașabil, astfel încât în ​​fiecare zi, puteți modifica aspectul decorului, care se extinde în mod semnificativ domeniul de aplicare pentru experimentare moda. În plus, este posibil să se completeze brățara cu un inel, cercei sau un colier cu un pandantiv făcut într-un stil similar.

ceasuri brățară pandora4 ceasuri brățară pandora5 ceasuri brățară pandora6
ceasuri bratara pandora7 ceasuri brățară pandora8 ceasuri bratara pandora9
ceasuri bratara pandora10 ceasuri brățară pandora11 ceasuri brățară pandora12

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 1