Vestul unei vulpe

vesta de o vulpe

O vesta de blană de vulpe, elegantă și frumoasă, nu este un tribut adus modului, ci un lucru destul de autosuficient și practic care va înfrumuseța fiecare femeie. Doar câțiva pot refuza un astfel de lux și numai din motive ideologice. Toți ceilalți trebuie doar să aleagă stilul și lungimea potrivită a blănii de la vulpe, pentru a se potrivi armonios cu imaginea ta.

Caracteristici de tăiere veste de moda de la vulpe

Avantajele îmbrăcămintei din blănuri naturale au fost apreciate de omenire în cele mai vechi timpuri. Chiar și atunci, cu ajutorul produselor de blană, oamenii nu numai că au evitat vremea rece, ci și-au subliniat statutul și poziția societății. Se poate spune că puțin de atunci sa schimbat. Astăzi, un lucru asemănător unei veste de vulpe de blană indică, de asemenea, un bun gust și o situație financiară stabilă. Desigur, o vulpe nu este o sămânță sau o nurcă, dar merită o sumă decentă, deci este mai bine să țineți cont de toate nuanțele înainte de a cumpăra.

Primul lucru pe care trebuie să-l decideți asupra formei. Fără nici o teamă, te poți baza pe gustul tău pentru fetele subțiri și înalte. Acestea vor arăta modele scurte și alungite, veste clasice sau libere din blană de vulpe cu o glugă. Elegant, dar doamnelor mici ar trebui să aleagă o versiune prescurtată și să accentueze talia cu o curea subțire.

Blana de blana poate fi folosita ca un finisaj guler - aceasta este o solutie excelenta pentru proprietarii unui bust magnific. De asemenea, stilul de viață și stilul unei femei pot servi ca criterii pentru alegerea lungimii și stilului vestei. Acele fete care petrec mult timp în spatele volanului sau în transportul public ar trebui să acorde prioritate modelelor scurte. Și într-un birou, o vestă de blană este mai lungă decât mijlocul șoldului. El este remarcabil de "prietenos", cu un creion strict de fusta si rochii taiate laconic.

În plus, este evident și încă un avantaj al vestelor din blană de vulpe, și anume scara lor de culori diferite. Produsele pot fi negre, roșii, gri, albe, ceea ce permite satisfacerea cerințelor chiar și celor mai "capricioși" persoane.

Cu ce ​​poti purta o vesta de blana de la o vulpe?

Îngrijorat de acest lucru și nu merită - o vesta dintr-o bucată sau o veste combinată de o vulpe se va potrivi în aproape orice imagine. În zilele lucrătoare se poate purta cu o bluză, o broască cu pene, un pulover cald, pantaloni sau blugi. De fapt, o combinație de blană fără mâneci și o jachetă din piele subțire. Ca ansamblu de iarnă, stilistii recomandă o vestă din blană de vulpe care este purtată pe un strat de draperie. Atingerea finală poate servi ca cizme sau cizme de gleznă cu tocuri înalte și, desigur, accesorii.

O cămașă elegantă și frumoasă din blană fără mâneci este o mare plus față de o rochie de seară. Apropo, într-o astfel de compoziție este interesant să se uite o vestă din blană de vulpe cu o glugă.

Cum de a alege un produs de calitate?

Că vesta a plăcut proprietarului pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să fie nu numai frumos, dar și calitativ. Ca regulă, magazinele specializate sunt responsabile pentru calitatea produselor oferite. Cu toate acestea, este mai bine să vă uitați la produs mai atent:

  1. Asigurați-vă că vesta nu este rupt, iar blana este netedă și strălucitoare pe toată lungimea sa.
  2. Dacă aveți fire de păr pe mâini care cad din veste, nu ezitați să vă abțineți de la cumpărare. Un astfel de produs nu va dura jumătate din timp.
  3. Nu va fi superfluă să vă asigurați de naturalețea blănii, deoarece pentru a da o sumă decentă pentru o voință artificială falsă, cel puțin, rănit.
  4. Acordați atenție cusăturilor și cusăturilor - nu este permisă lipirea firelor și omiterea produselor de calitate.
vesta de vulpe 1 vesta de vulpe 2 vesta de la vulpe 3
vesta de la vulpe 4 vesta de vulpe 5 vesta de la vulpe 6
vesta de vulpe 7 vesta de la vulpe 8 vesta de vulpe 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − 76 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: