Voal lung

Grăsimea este principala decorare a miresei. Strămoșii noștri au crezut că vălul protejează mireasa de spiritele rele și de privirile necinstite. În plus, vălul este încă un simbol al integrității și supunerii unui viitor soț. De asemenea, sa crezut că cu cât vălul este mai lung, cu atât mai fericită este viața căsătorită a noilor soți.

În Grecia antică, sa decis să decora capul unui voal galben lung. În Roma antică - un voal roșu lung. Pentru mirese din Roma antică și Grecia lungime voal a fost de o importanță deosebită - un văl acoperit fata cu capul la picioarele, aceasta protejându-l.

Astăzi, voalul lung nu și-a pierdut popularitatea. Imaginea mirelui cu un voal lung este plină de romantism și de măreția regală. Nu mai vorbim de faptul că coafurile de nunta cu un voal lung arata mai luxos.

Designerii spun că lungimea vălului ar trebui să fie direct proporțională cu oficializarea sărbătorii - cu cât ceremonia de nuntă este mai formală, cu atât va fi mai mult voalul miresei. Pentru ceremonii bogate, cu mulți oaspeți, merită să alegi un voal lung care intră într-un tren.

Ce poate fi un voal lung?

Un voal lung poate fi de trei tipuri:

  • drepte;
  • multistrat;
  • cu o buclă lungă.

Cel mai lung voal al mirelui poate ajunge la 3,5 metri, se numește "Catedrală". Acest model este de obicei purtat cu o rochie care are un tren. Particularitatea "Catedralei" este că închide complet spatele rochiței. Prin urmare, alegerea unui voal pentru o rochie, merită luată în considerare.

Cea de-a doua versiune a voalului de nunta lunga este "Capela", lungimea acesteia fiind de 2,5 metri. Acest model al vălului cade ușor pe rochie, formând astfel un tren. "Chapel" este o opțiune excelentă pentru sărbătorile formale sau pentru nunți.

Pentru rochii de mireasă lungi, modelul al treilea de voal lung - "Waltz" este perfect. Acest model nu are o buclă și are o lungime până la tocurile miresei.

Astăzi, un voal lung cu mai multe straturi este foarte popular printre mirese. Se potrivește aproape la orice petrecere de nuntă, cu excepția unei rochii scurte. Un văl deosebit de frumos, lung, cu multe straturi, arată cu o rochie superbă.

Un voal cu mai multe straturi poate consta din două sau trei niveluri de lungimi diferite. Particularitatea acestui model se află în stratul superior, este cea mai scurtă și acoperă fața miresei. Fata de mai multe niveluri este cel mai lung voal luxuriant.

Practic toate coafurile de nunta se potrivesc perfect unui voal lung de cateva randuri.

Un voal lung cu un tren este un accesoriu special, pentru care sunt necesare ajutoare. Ei vor trebui să urmeze mireasa și să țină marginea trenului. Adesea rolul asistenților este luat de copii, fac imaginea mirelui incredibil de delicată și senzuală. Dacă în ziua nunții planificați să călătoriți mult, atunci ar trebui să alegeți un văl cu un tren nu mai lung de 0,5-1 m de la marginea rochiei de mireasă.

Voal lung 1 Veil lung 2 Voal lung 3
Veal lung 4 Voal lung 5 Voalul lung 6
Voal lung 7 Voal lung 8 Veal lung 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 47 = 52