ochelari de călătorie

Puncte Wayfarer - un must-have fashionist modern. Dar există acest model celebru de mai bine de 50 de ani. În aceste ochelari apar în public multe celebrități, acestea pot fi văzute de mai multe ori pe eroii filmelor populare.

Wayfarer Ochelari Istorie

Ochelari de design Ray Ban Wayfarer a fost proiectat în 1952 de designerul Raymond Stedzhemenom, dar pe opțiuni de vânzare forma legendara a venit abia în 1957. Acestea au fost primele ochelari, pentru jantele din care a fost folosit materialul modern - plastic. Pentru prima dată pe spectacole de televiziune a apărut în filmul „Breakfast at Tiffany,“ este pentru ei să ascundă ochii lor eroina principală Holly Golightly.

Boom-ul real în popularitatea acestor puncte a venit în anii 80, când Tom Cruise a apărut în ele în filmul "Dangerous Deed". În acel moment, legislatorii de modă au devenit stele, cântăreți și actori, așa că ochelarii de soare Wayfarer Ray Ban s-au aliniat cu adevărat. De atunci, această formă de jante este considerată clasică, iar acum fiecare persoană care urmărește chiar și o mică modă visează să-și cumpere propriile sale pahare de faimosul brand.

Wayfarer modele de ochelari

Până în prezent, există trei forme de bază ale cadrului Wayfarer. Acestea sunt ochelari clasici, masivitate diferită, o anumită unghiularitate, dar chiar cele care au devenit celebre. Ele sunt emise sub numele Wayfarer Original. O altă linie a fost pusă în producție în 2001. Este numit Ray-Ban Wayfarer New. Aceste ochelari au forme mai elegante, curbe ușoare și greutate redusă. În cele din urmă, al treilea tip - Ray-Ban Wayfarer Pliante pliante pliante, care sunt produse și vândute din 1989.

Culoarea lentilelor pentru aceste ochelari, precum și culoarea cadrului, pot fi alese aproape orice. Tinerii moderni acordă o preferință specială lentilelor oglindite de culori neobișnuite: albastru, roșu, verde. Dacă nu doriți să vă împărțiți cu un accesoriu de modă chiar și în interior, puteți cumpăra ochelari Wayfarer cu ochelari transparenți. Cu toate acestea, modelul clasic rămâne complet negru.

Apropo, despre pronunție. Cuvântul Wayfarer în traducere înseamnă "călător". Mulți oameni numesc aceste puncte „vayfarery“ sau „ueyfarery“, și este permisă, dar „veyfaery“ - formă neregulată a cuvintelor rostite.

ochelari wayfarer1 ochelari wayfarer2 ochelari wayfarer3
ochelari wayfarer4 ochelari wayfarer5 ochelari wayfarer6
ochelari wayfarer7 ochelari wayfarer8 ochelari wayfarer9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 5