Fotografia lui Zoya Berber în Maxim

Tanara actrita Zoe berberă a devenit popular după ce a jucat în spectacolul de tineret „băieți Real a fost difuzat pe unul dintre canalele de televiziune rusești, rolul Oborina Lera, prietena lui și mai târziu soția protagonistului. Aspectul atractiv și talentul care acționează nu puteau ieși neobservate. Astăzi puteți vedea pe net o fotografie câteva șutează Zoe berberă, dar fotografii candid, nu va găsi. Și toate pentru că Zoe este principiul - nu dezgoli cadru.

Visul oamenilor

În fiecare an, pe site-ul revistei populare "Maxim", un juriu competent, dintre care există sute de bărbați cu diferite profesii și categorii de vârstă, este ales de primele 100 de fete care sunt considerate cele mai sexy în Rusia. Zoya Berber pe această listă apare în fiecare an, iar în 2011, bărbații i-au acordat chiar locul al cincilea.
Fotografia lui Zoya Berber în Maxim 1
Apoi, actrița a cedat victoria doar lui Alina Artz, Maria Kozhevnikova, Victoria Bonet și Vera Brezhneva. Personalul revistei Maxim a sugerat în mod repetat lui Zoe Berber că sesiunea foto în gloss și fotografia de pe copertă este o propunere sensibilă, însă actrița nu a dat încă consimțământul.

Într-unul dintre interviurile ei, Zoe Berber a subliniat că nu era pregătită să-i arate corpului gol telespectatorului. Oferă despre filmarea actriței de vârstă de douăzeci și șase de ani care respinge, deși acționează cu regularitate de invidiat. Fanii Zoe Berber nu își pierd speranța că într-o zi o fată se va bucura de fotografia lor sinceră în revista "Maxim", pentru că fetele care "aprins" pe paginile sale primesc adesea oferte favorabile care le promovează pe scara de carieră.

Și anticipând acest eveniment, avem ocazia să ne bucurăm de frumusețea tinerei actrițe vizionând fotografia goiului Zoe Berber.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 2 = 6