jeans chinos

Chinos - un stil la modă, care pentru multe sezoane la rând nu iese din moda. În ciuda tăierii masculine, astfel de modele subliniază perfect cele mai importante calități feminine - eleganță, fragilitate, armonie. Și astăzi stilul elegant este prezentat nu numai în colecțiile de pantaloni de zi cu zi realizate din țesături naturale fine, ci și de blugi de femei. Apropo, modelele denim au apărut recent în colecțiile de modă. Și astăzi, blugi de chinos sunt o competiție serioasă pentru iubiți practice și pentru germane sexy.

Selectarea la modă a chinelor de blugi pentru femei sunt modele de scurtă durată. Un astfel de finisaj poate fi reprezentat fie direct de lungime, fie de pivoturile originale, care corespund complet formei specificate. De asemenea, blugi din chinos pot fi completate cu un decor original și zdrențuit, care nu iese din modă. O soluție populară atunci când alegi denim pantaloni la modă sunt modelele albe. Culoarea clasică a luminii este universală și se potrivește perfect imaginii oricărui stil.

Cu ce ​​să purtați blugi?

Jeans chinos sunt universale, ca orice alt stil de denim. Cea mai buna alegere este stilul ceh. Cu toate acestea, tăierea bărbaților ar trebui să fie înmuiată de un dulap feminin și atrăgător. O soluție elegantă va fi o cămașă ușoară, încastrată, o bluză în stil romantic, un raglan sau un vârf strâns. Alegerea pantofilor pentru blugi de femei este de asemenea destul de diversă. Datorită unei scurte tăieturi sau manșete pe picioare, picioarele vor arăta mereu subțire, iar mersul este grațios. Dacă alegeți o imagine pentru șosete lungi, atunci cea mai bună soluție vor fi apartamente de balet laconic sau sandale confortabile. De asemenea, o scurtă lungime de blugi poate fi suplimentată cu pini, o pană sau o platformă curbată. Dar punga ar trebui aleasă feminin. Nu purtați un rucsac cu blugi sau un accesoriu mare pe umăr. Ambreiajul, mini-sacul sau plicul va fi decizia cea mai de succes.

jeans chinos 1 jeans chinos 2 jeans chinos 3
jeans chinos 4 jeans chinos 5 jeans chinos 6
jeans chinos 7 jeans chinos 8 jeans chinos 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

67 − 58 =