catifea de catifea

Pentru o lungă perioadă de timp, bijuteriile elegante sunt considerate un atribut nu doar al modei de seară, ci și al stilului de zi cu zi. La urma urmei, accesoriile rafinate ajută femeile de modă în fiecare zi să sublinieze feminitatea, rafinamentul și eleganța. Cu toate acestea, fetele din ce în ce preferă soluții neobișnuite și originale. Și astăzi, ciocanul de catifea este unul dintre ei. Acest tip de accesoriu va adăuga arcului elegant nu numai cele mai delicate calități feminine, ci și calități precum încrederea și hotărârea. La urma urmei, vorbind în limba engleză, numele unei decorațiuni elegante pe gât înseamnă "ciocan". Dar, desigur, efectul îngrozitor al acestui cuvânt se află doar în definiția, care nu este acceptată să traducă.

catifea de catifea 1
catifea de catifea 2
catifea de catifea 3

Până în prezent, un ciocan de catifea este reprezentat de mai multe specii. Această decorare poate fi monotonă sau completată de o suspensie sau un pandantiv elegant. De asemenea, ciocanul poate fi făcut atât dintr-o panglică de catifea largă, cât și dintr-o variantă îngustă. Desigur, primul design este potrivit pentru proprietarii slabi de gâturi lungi. Modelele înguste sunt considerate universale. Cele mai populare astăzi sunt chokers negru de catifea. De asemenea, designerii oferă modele în nuanțe de culoare roșie, albastră și verde închis, care sunt rar disponibile în vânzare.

Cu ce ​​să purtați un ciocan de catifea?

Potrivit stilistilor, o ciocan pe gat de catifea astazi completeaza cu stil orice imagine. Desigur, cea mai bună soluție va fi un costum de seară. Și în acest caz se preferă culorile clasice și modelele de catifea. În alegerea stilului zilnic, un colier frumos completează elegant imaginea cu produse din piele - sacou, fustă, rochie. Catifea de catifea se potriveste perfect intr-un arc de afaceri rafinat. În acest caz, nu trebuie să alegeți o clasică strictă, ci mai degrabă să preferați pantalonii scurți originali, cămășile de lumină, rochiile potrivite cu gâtul V-neck.

catifea de catifea 4
catifea de catifea 5
catifea de catifea 6
catifea de catifea 7
catifea de catifea 8
catifea de catifea 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 1