Aceste 7 lucruri franceze sunt timp pentru a striga “Made in France” pentru minciuni insolente!

Cea mai romantică țară din lume are numeroase "cărți de vizită", inclusiv un croissant, supă de ceapă și chiar un sărut francez. Și această serie logică poate fi continuată pe o perioadă nedeterminată, atrăgând în cap imaginile fermecătoare ale unei călătorii virtuale prin Paris, dar ...

Acum vă vom lăsa din cer pe pământ! Se pare că multe din ceea ce suntem obișnuiți să considerăm "francez" pe corp în sine nu este. Ei bine, asta e modul în care, de exemplu, aceeași croissantul, care este de fapt un „covrig vienez“, a adus Maria Antoaneta a Austriei, după căsătoria ei cu regele Ludovic al XVI-lea.

Și astfel de revelații avem încă până la 7 și este timpul să le scos din eticheta "Made in France"!

1. Panglica franceză

Sufletul francez

Pentru mai multe sezoane la rând, panglica franceză a condus clasamentul tendințelor de coafură și este destul de meritată. Adevărul este că foarte puțini oameni știu că locul de naștere al Franței numesc aceasta o practică și la coafuri același timp rafinate destul de neloiale, deoarece impletituri în urmă cu mai mult de 6000 de ani, sunt deja țesute rezidente Alger, iar apoi doamnele din Grecia antică (și chiar Mods!). Ei bine, francezii au început să scuipe cu o mână de lumină al revistei americane «Prima revista, care la sfârșitul secolului al 19-lea a proclamat aceasta coafura lovit de sezon, adăugând la ea adjectivul«franceză», pentru un obiect real al dorinței face. Da, Franța este încă un trendsetter, iar acum 150 de ani această mișcare de marketing a funcționat!

2. Supă de ceapă

Ceapa supă

Nu veți crede, dar cea mai populară bucată de bucătărie franceză a fost inventată de țărani din Roma antică. Dar pentru a deveni o adevărată capodoperă culinară dietă săracă a ajutat legenda de obicei cu privire la modul în care regele Ludovic al XV, o noapte o pofta de mancare si a fiert în grabă cina din care a găsit într-o cabană de vânătoare - ulei, apă, ceapă și șampanie!

3. Bulldogi francezi

Franceză bulldogs

Cine ar fi crezut că catelusul drăguț, care este adesea descris în lesă cu francezii - ei bine, cei care sunt foarte mândru de a purta un marinar și roșu berete, erau așa însoțească doamnelor în engleză? Se pare că, după Revoluția Industrială din Marea Britanie, țesătorii locali au tras în căutarea muncii prin Canalul Mânecii, luând cu ei buldogele. După un timp, acești câini au început să dea urmași într-un loc nou și, din păcate, cu un defect sub forma unei creșteri miniatură. În general, britanicii nu i-au plăcut mila "bolnavă și defectă", iar locuitorii din Paris s-au îndrăgostit de ei!

4. manichiura franceză sau "franch"

Manichiura franceză sau

Ce, n-ai știut că această manichiură universală nu franceză, și a fost inventat de fondatorul companiei de producție lacuri pentru unghii «ORLY» Jeff lovi cu piciorul în urmă cu mai mult de 35 de ani în Statele Unite? Da, tipul ăsta a fost atât de nerăbdător „vtyuhat“ actrita de la Hollywood nouă tendință Neil, care ar fi perfect pentru orice tinuta si va fi combinat cu orice culoare care tocmai a luat și a pus la numele adjectivului mai notorii „franceză“. Și a funcționat din nou!

5. cartofi prăjiți sau cartofi prăjiți

Cartofi prăjiți sau cartofi prăjiți

Astăzi noi numim prăjit în ulei „liber“ de cartofi datorită cuvântul francez „deep-prăji“, dar noi credem ca acest fel de mâncare, cel mai probabil din cauza acestei țări americane de dragoste pentru fast-food. Dar, de fapt, calitatea de autor al gustări crocante susține Belgia, unde cresc cartofi au început înainte de toate - în secolul al 17-lea si se prajeste in felii de unt, în lunile de iarnă, când captura de pește pentru a alimenta ei înșiși a fost imposibil.

6. Toastul francez

Toastul francez

Ei bine, din nou am fost înșelați! Și se pare că reteta de pâine, înmuiată în lapte și un ou crud, și apoi prăjită în ulei a fost găsită chiar și în cartea bucătarului antic roman Apnius. Și, în general, locuitorii multor țări europene din Evul Mediu erau foarte mulțumiți de acest fel de mâncare, numindu-l un desert "cavaler sărac", pentru că pur și simplu nu și-au putut permite un tratament răcoros!

7. Sărutul francez

Sărutul francez

Acum suntem de spargere la insulta, dar adevărul este mai scump ... Deci, în timp ce în jurul lumii francezii sunt considerați cei mai buni amanti, sarutul francez este în valoare de le departe o dată pentru totdeauna! Da, pentru că a venit cu soldații americani și britanici care au fost întorși din Franța după primul război mondial și cu atâta pasiune saruta soțiile și prietenele lor, că această fuziune înseamnă buzele au avut de urgență pentru a da un nume separat și atribuie o clasificare!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: