chel

Amintiți-vă de glumă: "Aveți grijă de bărbați, suferă tot timpul: din lipsa atenției feminine, din excesul ei și uneori doar de prostii"? Asta-i cu adevărat, trebuie să te uiți la atitudinea lor față de propriul păr. Cele mai multe, observând vegetația subțire pe cap, încearcă să acopere capul chel cu părul rămas. Și pare ridicol de oribil. Nu, este clar că fac acest lucru în încercarea de a obține un recurs mai mare în ochii sexului echitabil. Dar de ce asemenea chinuri, ați putea crede că numai doamnele sunt pătate în cinste.

Fetele ca bărbații cheli?

Se pare că răspunsul la această întrebare se află la suprafață. Ei bine, este adevărat, ce vă place mai bine - îngropați degetele în fire de mătase sau faceți o bilă de biliard? Dar nu totul este atât de simplu, potrivit statisticilor, 40% dintre femei consideră că bărbații cheli să fie sexuali. Poate că o astfel de popularitate pentru băieții cu un craniu neted oferă celebrități de la Hollywood și cele interne. De exemplu, Vin Diesel, Gosha Kutsenko, Bruce Willis, Billy Zane, Michael Clark Douglas, Rostislav Hight, Jason Statham - toți acești bărbați au fost mult timp și sunt foarte iubiți de multe femei. Deci, răspunsul la întrebarea dacă bărbații chei ca fetele vor fi așa - cu siguranță, poate, nu toate și nu toate, dar inimile aproape de jumătate din populația feminină a Pământului le aparțin.

De ce femeile ca bărbații cheli?

Noi, iubitorii trage coroana pletos, este greu de înțeles ceea ce face alte femei uita la bărbați cu tandrețe cu mândrie strălucitor capul chel. Să vedem ce proprietarii sunt atât de atractive craniu netedă.

  1. Unii oameni au tendința să se gândească la bărbații cheli ca iubitori neobosiți. Și știința confirmă parțial - în unele cazuri, chelarea poate fi cauzată de un exces de hormon de testosteron, un număr mare de care este responsabil pentru creșterea dorinței sexuale. În acest caz, căderea părului începe destul de devreme - în 18-20 de ani, și de 35 de ani ajunge la un vârf. Dar cauza apariției spotului cheii poate fi nu numai un exces de testosteron, ci și stresul, malnutriția și o serie de boli.
  2. Esoterice, de asemenea, raportul un mare potențial sexual al bărbaților chel. Se spune chiar că proprietarii unui cap gol pot da o mare încărcătură de energie sexuală prietenilor lor constanți.
  3. De asemenea, de multe ori, un loc chel este considerat un semn al unei minți remarcabile a proprietarului său, deoarece un sfert din toți profesorii și profesorii universităților sunt bărbați cu cap chel. Cu toate acestea, potrivit oamenilor de știință, această opinie este complet nerezonabilă, dar stereotipul a luat deja forma. Prin urmare, un bărbat chel, ca și un om în ochelari, poate fi perceput de o femeie ca un adevărat geniu.
  4. De asemenea, terapeuții sexuali sunt înclinați să explice interesul feminin pentru bărbații cheli, nu atât cu o căutare a temperamentului luminos, cât și cu dorința de a găsi un partener în viață. Punctul este în următorul stereotip, datorită căreia bărbații cheli (sau cu capul chel) sunt percepuți ca fiind de succes și de încredere. Nu fără niciun motiv, aproximativ 26% dintre bărbații care ocupă poziții de conducere găsesc lipsă de păr.
  5. Bărbații pleșuvi sunt percepuți ca fiind mai dominanți și mai curajoși. Datorită cercetării lui A. Mannes din Pennsylvania, această opinie a fost dovedită. Privind fotografiile bărbaților chel, oamenii le-au considerat mai înalți (cu 2,5 cm în medie) și mai puternici (cu 13%) decât în ​​realitate.
  6. De asemenea, bărbații cu capete cheli arata mai încrezător pentru femei. Dacă un om cu mândrie și cu încredere poartă craniul gol, atunci, cel mai probabil, el arată aceeași certitudine în orice afacere. Asta este ca și bărbații cheliaviz până în prezent nu au fost dovedite, dar, în orice caz, acești oameni arata atractiv pe ordinea celor care încearcă fără succes să acopere capul chel cu restul de păr subțire.
  7. Printre altele, mulți sportivi (înotători, boxeri) care poartă părul ei „la zero“, astfel încât la nivelul omului subconștientului, cu un cap chel este văzută ca o mai sănătos și puternic.

După ce a examinat toate argumentele, chiar și așa cum este infricosator pentru proprietarii de un cap de lux de păr, în cazul în care merge mai departe, ele sunt expuse riscului și trec de poziție bărbați chelie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 5