maro în psihologie

Nu este nici un secret faptul că o anumită culoare are un efect diferit asupra persoanei, unele umbra este calm, unele, dimpotrivă, enervant, unele de inspirație, etc. Astăzi vom vorbi despre ce înseamnă maro în psihologie.

Valoarea maro în psihologie

Brown este considerat culoarea de siguranta, confort, confort, chiar și în Egiptul antic, această umbră a însemnat nașterea și viața. În psihologie, maro este asociat cu obstacole ale vieții, dificultăți, astfel încât să puteți spune cu siguranță că acest lucru este culoarea de oameni dependenți de muncă, oameni care sunt folosite pentru a face față problemelor și pentru a atinge succesul pe cont propriu. Oamenii care preferă maro se disting prin pragmatism, prudența, optimismul, le place viata calm si sunt, de obicei vise destul de banale.

Valoarea maro în haine în termeni de psihologie

În Roma antică, doar sclavii purtau haine maronii, iar persoanele de înaltă calitate erau interzise să poarte maro. În Europa medievală, se credea că oamenii care purtau haine maro, atrăgeau nenorociri, nenorociri și suferințe. În Rusia, dimpotrivă, culoarea brună era culoarea oamenilor foarte bogați și respectați.

În lumea modernă nu este interzis să poarte maro, și preferă să-l oameni care nu doresc să atragă atenția celor care sunt diferite practic seriozitate. Îmbrăcăminte de această culoare indică faptul că persoana care îl poartă, să depună eforturi pentru dulciuri, vrea să reușească, dar nu vrea să facă publicitate. Femeile în haine care sunt, de preferință, haine de culoare maro, sunt foarte activi în dragoste, ei sunt persoană credincios și loial, deși încăpățânarea fără precedent diferite.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 63 = 67