calitatea naturii soțului / soției

Există un singur indicator al corectitudinii sau incorectitudinii personajelor noastre - aceasta este fericirea. Dacă acțiunile noastre duc la fericire, atunci nu este nimic de îngrijorat. Cu toate acestea, prea puțin a devenit în lumea fericirii. Acum este obișnuit ca băieții și fetele să fie educați cu valori comune, iar ca rezultat, se obțin jumătăți de femei și jumătăți de bărbați. Iar între cei în vârstă crescuți în mod inevitabil există conflicte la distribuirea drepturilor și obligațiilor în relațiile interpersonale.

În acest sens, oamenii încearcă să determine (și, de preferință, să dezvolte) calitățile naturii soțului / soției. La urma urmei, singura modalitate de a vă armoniza relația este de a lua o poziție predeterminată de psihologia omului.

Clasificarea astrologică

În astrologie, incompatibilitatea personajelor soților este explicată prin faptul că soțul și soția aparțin diferitelor tipuri de personalitate. Există doar două astfel de tipuri în astrologie - emoționale și rezonabile. Tipul emoțional este clasificat drept Cancer, Pesti, Scorpioni, Berbec, Streltsov, Lviv. Pentru cei sensibili, respectiv Capricorn, Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta, Varsator. Combinația dintre câteva persoane din diferite "lumi" duce la conflicte.

Ca urmare, femeile se plâng de insensibilitate masculină, dacă soția este de la linia senzuală, iar soțul este rezonabil. Și invers.

Psihologia incompatibilității

Atunci când oamenii se căsătorește, au stabilit deja, trasaturi, obiceiuri, vederi. În primii ani de viață comună, se manifestă diferențele dintre un cuplu și aceste diferențe, într-un grad sau altul, sunt prezente în toți, chiar și cei mai compatibili.

Oricare ar fi calitatea naturii soțului, soției și soțului, oamenii încep să se adapteze unul cu celălalt cu mai mult sau mai puțin succes. Acest proces duce, în orice caz, la conflicte, scandaluri, certuri și, uneori, la biroul psihologului.

În psihologie există doar patru probleme tipice ale cuplurilor "adiacente":

  • lipsa înțelegerii reciproce este incapacitatea oamenilor de a înțelege punctul de vedere al celuilalt sau incapacitatea lor de a-și dovedi corectitudinea;
  • divergența de opinii cu privire la aspectele care necesită o opinie comună în familie - în primul rând, problema alegerii unui dominant, șeful familiei;
  • incompatibilitatea caracterelor - orice acțiune, cuvintele soțului / soțului îi irită partenerul;
  • incompatibilitatea obiceiurilor și acțiunilor partenerilor - acțiunile și acțiunile uneia dintre soți împiedică (în mod voluntar sau involuntar) realizarea obiectivelor stabilite de celălalt soț.

Vedele

Dar Vedele imediat pe pozitiv: estul vorbește despre ce ar trebui să fie calitățile bune ale naturii soțului și soțului / soției. Asta este, ceea ce - calitatea feminina, si asta - masculul.

  1. austeritate - adică ascetism. Conform vedelor, aceasta este o calitate exclusiv masculină. De îndată ce o femeie recurge la austeritate, hormonii feminini sunt distruși. Femeile ar trebui să facă totul cu plăcere (și chiar să se ridice la ora 5 dimineața). Cu toate acestea, ascetismul ajută la rezolvarea problemelor. Motivul ascetismului soției poate fi soțul. Dacă soțul se află pe canapea toată ziua, privindu-se în cutie, femeia simte că familia se află într-o coadă și devine ascetică.
  2. calitatea soțului soțului

  3. Adevăr și deschidere - trăsături de caracter feminine. Se pare că atunci când o femeie își deschide gândurile pentru soțul ei, ea ține familia. Un soț care își dezvăluie gândurile și temerile îi face pe om dependent de el însuși. El nu poate merge la stânga, minciună, să fie leneș, pentru că va fi chinuit de un sentiment de vină în fața purității și sincerității soției sale.
  4. calm Este calitatea personajului soțului. Liniștea se dezvoltă din dependența de sine, din acest sentiment rece.
  5. liniștire - un analog feminin de calm. Pacificarea crește din fericire și înseamnă armonie în jur.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 2 =