Ce înseamnă “ieșire”? Cea mai puternică aventură de stele

Cea mai puternică aventură de stele

Dacă, în urmă cu câțiva ani, tema relațiilor homosexuale a fost interzisă, în lumea modernă, datorită revoluției sexuale, situația sa schimbat. Mulți oameni, fără teama de condamnare a publicului, își declară orientarea. În ceea ce privește țările CSI, acest subiect rămâne ascuns, mulți termeni rămân necunoscuți.

Ce înseamnă "outing"?

Acest cuvânt este de origine engleză și în traducere literală înseamnă divulgarea. Pronunțându-l, persoana în mod conștient recunoscut în jurul valorii de care aparține unei minorități sexuale, sau că trupul său nu corespunde conștiinței. Pentru a înțelege ce înseamnă să „Cuming Out“, observăm că definiția folosită de lesbiene, homosexuali, bisexuali și transsexuali (LGBT).

Termenul de "camuflaj", a cărui semnificație a primit o anumită bază științifică, a fost bine studiat de psihologul american E. Hooker. Femeia a preluat temeinic studiul acestui subiect în anii '50. Există un alt termen similar - un outreach, care este folosit atunci când oamenii dezvăluie faptul că apartenența unei minorități sexuale la o formă violentă, fără consimțământul lui.

Celebrități care au făcut un camping

Cu toate că societatea modernă este eliberat, nu toată lumea este pregătită să dezvăluie secretele sale, în special având în vedere că există încă suficiente de cei care condamnă homosexualii. Multe figuri publice decid să-și declare orientarea către lume. Camping-urile de celebrități sunt întotdeauna tare și atrage atenția presei și a publicului. Unii oameni folosesc acest scandal pentru PR.

Cea mai puternică cuff

Jurnaliștii și spectatorii obișnuiți sunt siguri că mulți oameni publici sunt homosexuali, tocmai nu toți sunt gata să fie cinstiți pe această temă. Acest lucru se datorează riscului ridicat de pierdere a fanilor și a taxelor. De regulă există excepții, iar unele stele sunt încă deschise publicului. Dintre toate confesiunile, există povești care au șocat într-adevăr publicul:

 1. Ajunge la Ronaldo. O veste suflat doar pe internet, așa cum a fost raportat că Ronaldo a mărturisit homosexual lui. Sa întâmplat în timpul unui meci „Real“, „Atletico Madrid“, în cazul în care un jucător de echipă concurente numit Cristiano Ronaldo este homosexual, la care el a răspuns recunoașterea, adăugând că el este, de asemenea, bogat. În prezent, nici o confirmare oficială nu a fost.
 2. ceea ce este cumming out1

 3. Fă-o pe Jodie Foster. Actrita cunoscuta a primit doua Oscaruri si Globuri de Aur, jucand un numar imens de roluri. Numai după ce a decis să plece pe odihna meritată, ea a declarat că este atrasă de femei. La un an după recunoașterea publică, Jody sa căsătorit cu un fotograf A. Hedison.
 4. ceea ce este cumming out2

 5. Daniel Craig. Despre actorul cunoscut pentru rolul lui James Bond au existat periodic zvonuri despre orientarea sa non-tradițională. Uleiul a fost turnat în foc de către Daniel însuși, care a apărut împreună cu prietenii săi într-un club homosexual. Martorii oculari spun că au văzut chiar și o stea de film sărutând un bărbat. În prezent, Daniel Craig nu a ieșit oficial.
 6. ceea ce înseamnă ieșirea 3

 7. Jake Gyllenhaal. Zvonurile despre orientarea actorului au apărut după ce a jucat homosexual. Reale homosexualii au susținut că numai unul dintre ei ar putea juca atât de strălucit. În prezent, Jake Gyllenhaal nu a făcut o excursie.
 8. ce face excursia 4

 9. Robert Pattinson. Actorul, oferind un interviu portalului indian, a spus că mai multe fete nu-l atrag și el simte sentimente pentru bărbat. Până acum, milioane de fani încearcă să înțeleagă dacă Robert Pattinson a făcut un camping sau nu, pentru că acest portal produce adesea "rațe".
 10. ceea ce este cumming out5

 11. Angelina Jolie. Actrita talentata, care tocmai a primit titlul de „femeia cea mai frumoasă“, Angelina Jolie, Cuming din care a fost făcută într-un interviu, este bisexual.
 12. ceea ce este cumming out10

 13. Cumpără-te pe Ellen Page făcută la ceremonia LGBT, Time to Thrive, unde actrița a raportat că ea a fost obosită să-și ascundă identitatea și suferind de stereotipurile publice.
 14. ceea ce este cumming out11

 15. Kristen Sewart. Una dintre cele mai multe reviste actrita preferata „Twilight“ a vorbit deschis despre bisexualitatea lui, dar Cuming Out Krister Stewart nu va face, pentru că nu un eveniment imens ia în considerare.
 16. ceea ce înseamnă cumming out12

 17. Ricky Martin, campingul din care a devenit un șoc pentru mulți, a făcut o mărturisire pe site-ul său. Astăzi aduce doi fii și intenționează să înceapă o familie cu prietenul său.
 18. ceea ce înseamnă cumming out13

Dăruirea din celebrități rusești

Pentru minoritățile sexuale din Rusia sunt ostile, deci declarațiile deschise sunt o raritate. Oamenii care încă au decis să facă un astfel de pas, s-au confruntat mai mult cu neînțelegeri și condamnări. Unele persoane publice cu orientare netradițională sunt chiar considerate nebuni.

 1. Cele mai discutate Cuming din Panin, care a participat la emisiunea „Lie Detector“, în cazul în care răspunsul incriminatoare întrebări, inclusiv cu privire la orientarea lor. Alexei a spus că este bisexual.
 2. ceea ce inseamna cumming out6

 3. Printre cântăreți, cea mai faimoasă persoană bisexuală este Eva Polna, camparea din care nu a surprins mulți fani. Cântăreața a spus că este în strânsă legătură cu directorul PR, Alexandra.
 4. ceea ce este cumming out7

 5. Fiica lui Mikhail Efremov a făcut o excursie scriind în rețeaua sa socială un post foarte bun. O altă fată a recunoscut că suferă de o personalitate divizată.
 6. ceea ce este cumming out8

 7. Actorul scandalos Nikita Dzhigurda într-un interviu a spus că în curând ar trebui să se aștepte la o senzație de la el. După divorț, toată lumea a început să vorbească despre orientarea sa. Campamentul lui Dzhigurda a făcut-o, dar se referea la problemele sale psihologice, nu la înclinațiile sexuale.
 8. Ce înseamnă cumming out?

Întrebări legate de subiect - ceea ce înseamnă termenul "cumming out" nu ar trebui să apară după explicațiile primite. Toată lumea merită să trăiască fără limite și limite, arătându-se reală, fără să se teamă de a fi ucisă cu pietre. Oamenii au opinii diferite despre homosexualitate, dar a nega existența ei este cel puțin ciudată.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

10 + = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: