ceea ce înseamnă principiul unei oglinzi

În psihologie, principiul oglinzii este adesea folosit, dar ce înseamnă, care este esența lui? Motoul principal al acestei metode este "Faceți-i altora cum doriți să vă facă". "Principiul Mirror" este metoda cea mai rapidă și cea mai potrivită de a învăța propriul "eu". Această regulă ar trebui să se aplice fiecărei zone din viața ta: muncă, prietenie și chiar relații cu sexul opus. Nu este nimic din cauza faptului că puteți auzi adesea fraza: "Nu judecați singur" și astfel se manifestă principiul "oglindă".

Estimați-vă

Această metodă vă ajută să vă vedeți din afară și să înțelegeți ce faceți greșit. De exemplu, observați o persoană și comportamentul său este foarte enervant, dar de fapt vă vedeți, numai în astfel de situații este imposibil să recunoașteți acest lucru. Împrejurările voastre reflectă lumea interioară a persoanei care se ascunde în toată lumea. Principiul "oglinzii" este cel mai bine văzut de copii, deoarece acestea reflectă comportamentul părinților lor.

Modificarea vieții

Mai întâi, gândește-te cu atenție la ceea ce vrei de la viață: prieteni buni, o familie fericită, o carieră etc., deoarece, după cum știți, gândurile sunt realizate. După aceasta, este necesar să ne gândim la ce metode să atingem dorința, bună sau rea? Doriți să fiți fericiți - tratați și alții. Aici, de exemplu, doriți să găsiți un tip bun și de încredere, apoi gândiți-vă în mod constant și nu vă schimbați obiectivele, cum se spune, ceea ce căutați, veți găsi. Nu există magie aici, doar legea operează în lume, acțiunile tale, comunicarea cu ceilalți etc. duce la rezultatul corespunzător. În acest caz, principiul oglinzii acționează - "ca și tine, la fel."

Cuplu de pereche

Mulți oameni sunt foarte asemănători unul cu celălalt, aceștia împărtășesc același comportament și principiul comunicării, adică dacă sunteți o târfă rea urâtă, atunci mediul va fi potrivit. Înainte de a vă familiariza cu o persoană, urmați comportamentul său, indiferent dacă vă place sau nu, evaluați-l căutând în "oglindă", care este, comparați cu voi înșivă.

Iată cum să vă comportați într-o relație pentru a obține ceea ce doriți:

  1. Scopul este doar sexul. În această perioadă de viață din sexul opus aveți nevoie doar de plăceri carnale, fără nici o seriozitate, apoi să se comporte în consecință. Îmbrăcămintea, comportamentul, vorbirea, manierele, totul ar trebui redus la unul. Astfel de femei sunt cu adevărat norocoase, deoarece vor putea găsi destul de mulți oameni care urmăresc un astfel de scop.
  2. Scopul este o poveste serioasă și durabilă. În acest caz, comportamentul trebuie să fie radical diferit, în comparație cu prima opțiune. Încrederea partenerului, aprecierea lui, dragostea, inspirarea, datorită acestui comportament, veți obține cu siguranță o astfel de reacție ca răspuns.

Ne uităm în oglindă și tragem concluzii

Multe femei visează la niște tipi frumoși, care îi vor purta pe mâini, dar practic este încă un vis. Care este motivul? Uită-te la oglindă, cum arăți, ca o femeie care merită să fie aproape de "prinț"? Dacă nu, atunci înainte să se schimbe. Nutriția corectă, exercițiile fizice regulate, cumpărăturile, salonul de frumusețe, toate acestea vor ajuta la reîncarnarea și schimbarea ceea ce înseamnă principiu oglindă1 viața lui spre bine.

Construirea vieții pe cont propriu

"Principiul unei oglinzi" poate fi aplicat chiar și în planificarea petrecerii timpului liber. Vrei să te distrezi cu prietenii tăi, dar din anumite motive sunt tăcuți, atunci este timpul să iei lucrurile în mâinile tale și să organizezi o petrecere. Implementați tot ceea ce așteptați de la ceilalți și răspunsul nu va dura mult.

concluzie

Dacă faceți o persoană rău, el nu vă va răspunde cu un zâmbet. Amintește-ți odată pentru totdeauna că primești ceea ce merită. Doar în acest fel vă puteți face viața armonioasă și fericită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 54 = 61