cum să devii cântăreață

Aproape fiecare fată îi place să cânte cu un pieptene în loc de un microfon, imaginându-se pe o scenă imensă, dar pentru mulți, visul nu este niciodată realizat. Alții sunt dornici de obiectivul lor, indiferent de ce. Dar cum să devii cântăreață, ceea ce este necesar pentru acest lucru, nu mulți știu. Principalul lucru este să crezi în tine și să te miști în direcția corectă.

Cum să devii un cântăreț faimos?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să stabiliți un obiectiv. Cariera cântărețului este o muncă constantă pe sine, numai în acest fel puteți obține ceea ce doriți. Dacă aveți un sponsor bogat, sarcina este mult mai ușoară. Uită-te la etapa modernă, câte "stele" există care nu au un talent special, dar au un sponsor bogat. Dacă nu aveți această componentă, atunci ar trebui să numărați numai pe talent și puterea proprie.

Ce ai nevoie pentru a deveni cântăreață?

Pentru a obține succesul, trebuie să aveți talent și să nu vă fie frică să lucrați. Ce ar trebui să aibă un cântăreț real:

  1. O voce și o ureche muzicală. Pentru a vă mulțumi că oamenii nu sunt suficienți pentru a fi frumoși și subțiri, trebuie să puteți să cântați. Prezența talentului este o componentă indispensabilă a succesului.
  2. Sentimentul de ritm. Dacă doriți să realizați o muzică frumoasă și, în același timp, aveți ocazia de a dansa, atunci prezența unui sentiment de ritm este pur și simplu necesară. Amestecarea mișcării de dans și realizarea unei melodii fără o fonogramă necesită mult efort și instruire.
  3. Artistry. Pentru a fi amintit, spectatorul ar trebui să aibă o dorință deosebită pentru al distinge de ceilalți interpreți. Aceasta poate fi un fel de mișcare de dans sau o intonare neobișnuită în performanță.
  4. Aspect. Poți să fii o frumusețe și să te alături cântăreților aspectului marionetă sau să șochezi pe toate, ca și Lady Gaga. Cel mai important lucru este că ar trebui să fiți în armonie cu imaginea aleasă și simțită în ea cât mai de încredere posibil.

De unde să încep?

Pentru a deveni un cântăreț popular, practicați vocea, deoarece acest lucru vă va permite să vă dezvoltați capacitățile de voce. Cel mai bine este să nu suprasolicitați corzile vocale înainte de vârsta de 16 ani, pentru a nu pierde deloc vocea. Alegeți una dintre direcții: înscrieți-vă pentru un cor sau o școală de muzică și, de asemenea, puteți studia individual cu un profesor. Deveniți un cântăreț profesionist vă va ajuta pe producător, deoarece el va fi angajat în promovarea dvs.

Cel mai bine este să strălucească pe orice spectacol de talent, bine, dacă stingi - să-l câștige. Slavă Domnului, astăzi există o mulțime de spectacole, care sunt difuzate la fiecare canal. Multe stele de show-biz începe cu ei, cum ar fi grupul „rădăcini“, Polina Gagarina, Timati, Irina Dubtsova, etc. Este posibil de a deveni o cântăreață fără un producător -. Da, dacă găsiți un sponsor, care este persoana care va fi în măsură să investească în punerea în aplicare a dvs. vise. Pe banii puteți înregistra un cântec și, dacă este ca proprietarul unui post de radio, va rula în rotație.

Sfaturi: cum să devii cântăreață

  1. Scrieți melodii și scrieți cum să devii un cântăreț faimos poezie. În plus, va reduce în mod semnificativ costul de a cumpăra melodii de la alți autori. Cântecul tău propriu îți va exprima emoțiile și sentimentele și înseamnă să cântă că va fi ușor și cu senzație.
  2. Învață să joci instrumente muzicale. Acest lucru va dezvolta zvonul și, dacă nu deveniți cântăreț solo, puteți ajunge cel puțin într-un grup.
  3. Eliminați videoclipul pentru cântecul dvs. și plasați-l pe Internet.
  4. Mulți cântăreți își încep cariera cu o poveste frumoasă, așa că gândiți-vă la o legendă și la voi înșivă.

Dacă aveți talent, atunci sfaturile de mai sus vă vor ajuta să faceți primul pas pe drumul către succes. Principalul lucru este să crezi în tine și să nu piardă niciodată inimă, numai în acest fel poți obține rezultatul dorit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

22 − = 17