cum să facă față invidiei

Envy vă face să vă simțiți rău. La început te simți un val de sânge la creier, este literalmente „fierbere“, cu furie că cineva are ceva ce nu, te simți ura, agresivitate, doresc un alt om rău, și apoi mai târziu simți pustiirii, oboseală, frustrare. Toate acestea pot fi evitate, știind cum să facă față invidiei.

Lucrul pe noi înșine
În primul rând, după ce am simțit începutul originii acestui sentiment pernicos, trebuie să învățăm să-l transformăm în înclinații pozitive. Lupta împotriva geloziei este o modalitate de a extrage ceva productiv din acest fenomen.

Deci, prietenul tău a cumpărat o mașină și tu, din anumite motive, te gândești la asta, perepihivayas în metrou în timpul orelor de vârf. Incepeti sa "vantuiti": spun ei, sunteti mereu norocosi in viata mai putin decat altii, iar acest "turbulenta" este totul in mana. Aici trebuie să vă spuneți „stop“: numai ceea ce ați numit „flirt“ o persoană care este prietenul tău, cu care aveți o mulțime de amintiri comune. Întreabă-te, ai nevoie de o mașină? Poate că aveți dreptate și că nu este, și nu știți cum să conduceți? Și dacă aveți nevoie de o mașină, atunci de ce nu faceți pas pe calea realizării sale?

Aceasta este singura modalitate de a învinge invidia când a început deja. Ori face invidia de mici ( „o mașină nu am nevoie“), sau pentru a trimite forțele pentru a realiza obiectul de invidie ( „este timpul pentru a găsi un alt loc de muncă, care va permite să salvați pentru o mașină“).

Exercițiu pentru a îmbunătăți stima de sine

Există, de asemenea, moduri de eradicare a invidiei, ca fenomen, dar acest lucru necesită multă muncă pentru voi. În același timp, rețineți că eliminarea a 100% din acest sentiment este imposibilă, pentru că invidia face parte din natura noastră umană.

Repetați astfel de afirmații:

  • "Eu sunt ceea ce sunt!";
  • "Sunt unic și mă iubesc așa!";
  • "Aceasta este viața mea, nu vreau să o comparăm cu nimeni altcineva!".

Gândiți-vă adesea la ceea ce aveți. Nu veți fi supărați dacă vă ridicați o prietena dacă sunteți mulțumit de programul dvs. gratuit.

Gândește-te la cei care nu au ceea ce ai. Dacă vă amintiți prieten care închiriază un apartament, nu vei fi supărat pe faptul că, am cumpărat două camere, pentru că aveți propriile personale 20 m², care nu au prima ta prietenă.

Când sunteți gelos cum să depășească invidia

La prima vedere, suntem mulțumiți de faptul că suntem obiectul invidiei. Dacă sunteți gelos, atunci ați realizat ceea ce este dincolo de puterea celorlalți. Dar ne gândim cum să ne ocupăm de invidia altora numai atunci când această aură negativă începe să acționeze cu adevărat distructiv asupra vieții noastre.

Pentru ca nu doriți răul să fie suficient mai puțin pentru a lăuda realizările lor și să împărtășească bucuria numai cu cei de încredere, invidiosi puțin îndrăgite. Nu împărtășesc succesul cu cei care, ca răspuns la acest dezastru pe care doriți, în caz contrar într-adevăr se va bate la usa ta, pentru că gândul - materiale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

23 + = 29