cum de a face un soț gelos și frică să-și piardă

Dacă o femeie dorește să arunce în flăcări sentimente familiale un pic de ulei sub formă de gelozie, va avea nevoie cel puțin - după ce a studiat opțiunile sugerate de psiholog, pentru ai face pe bărbatul ei gelos.

Înainte - câteva sfaturi despre cum să-i faci soțul soț gelos și frică să-și piardă.

Cum de a face un soț gelos - sfatul unui psiholog

  1. Pentru început, ar trebui să o ignori puțin. De regulă, bărbații se obișnuiesc repede cu faptul că soția este disponibilă la primul apel telefonic. Dar nu puteți răspunde la apelurile de la el, spunând, apropo, că apelul nu a fost auzit și probabil că era ocupat.
  2. Nu uitați de aspect. Modificați-vă ori de câte ori este posibil - este mai bine să folosiți o soluție atractivă. Desigur, soțul nefericit a întrebat: „Cu ce ​​ocazie te uiți așa?“ Și dacă o astfel de întrebare este întrebat cu voce tare, atunci răspunsul este foarte simplu - e totul doar pentru el. Dar, totuși, acest pas va da un motiv pentru a fi gelos, pentru că această explicație încă nu convinge. Dacă aspectul unei femei este perfectă, ea va fi scăzut la bărbați, și este necesar să se asigure că omul ei a fost mândru de soția sa, și se uită după admiratori care pleacă, nu au simțit un sentiment de gelozie, și am prins mă gândesc, „Aceasta este femeia mea.“
  3. Dacă este necesar, veniți acasă cu un buchet de flori. Sau să-l aducă acasă, la cererea femeii însăși (bineînțeles, soțul acestei ordine, sau mai degrabă identitatea clientului nu ar trebui să știe). Simpla gândire a unui posibil admirator îl va împinge pe soțul ei să facă ceva frumos pentru o femeie. El va fi gelos.
  4. Atunci când vizionați un film împreună, este de dorit să renunți la o frază care să pară că actorul de pe ecran vă place foarte mult, cu asta poți și pe marginea pământului. Dar se știe că un bărbat este puțin probabil să vrea să renunțe la soția sa (chiar dacă teoretic) chiar și unui actor foarte faimos.
  5. Și în cele din urmă - poate cel mai interesant sfat despre cum să-i faci pe un ex-soț gelos. Dacă soțul sa despărțit deja de tine, este necesar să apară la un eveniment, unde este prezent, cu domnul. Deci, puteți afla dacă mai are sentimente pentru o femeie. La urma urmei, în această situație, un bărbat care încă mai iubește o femeie ar face probabil ceva.

Cum de a face soțul ei gelos și aprecia?

Experții confirmă că, ca și cum omul nu ar deprecia relația, el va evita situațiile care amenință pierderea relațiilor cu soția lui. Dar există un "dar" aici. Atâta cât nu le-a evitat, o face în mod inconștient. Și aici este important să spunem în mod deschis ceea ce se așteaptă de la el. Mai mult - unele secrete despre cum să procedăm astfel încât un om să se teamă de pierderea a ceea ce are.

Primul este de a reduce controlul asupra acestuia. Nu trebuie să întrebați în detaliu cu cine a petrecut timpul, unde a fost. Nu este necesar și periodic nazvanivat, în această situație este necesar să i se dea libertate, pe care o apreciază și o iubește.

De asemenea, merită să începeți să vă luați hobby-urile, să vă gândiți la interesele comune. O femeie nu trebuie să meargă cu el dacă este pescar. Dar pentru a cunoaște anumite particularități de pescuit, desigur, ai nevoie. Și omul va aprecia cu siguranță acest interes.

Cum să-i faci pe soțul tău gelos - sfatul bărbaților

În plus față de toate cele de mai sus, trebuie să determinați timpul pe care perechea îl cheltuie separat. Dacă nu este acolo, atunci merită adăugat la program. De data aceasta, partenerii se vor relaxa unul de altul.

Nu-ți hărți constant soțul cu întrebări precum: "Cu cine te-ai odihnit ieri?". El însuși va spune dacă consideră că este posibil. În astfel de situații, o femeie cum să faci un ex-soț gelospoate acționa într-un mod similar.

Nu-l implicați în studii pe care nu le place. De exemplu - plimbări comune în magazine. La urma urmei, dacă vă imaginați-vă în locul său, atunci este puțin probabil ca excursia la magazinul de piese de schimb pentru o femeie să-l placă.

Nu folosiți ca arme o demonstrație a geloziei voastre, chiar dacă se uită la o altă femeie, este demn de reținut că cel mai adesea se întâmplă instinctiv. Pentru confortul vostru, vă puteți uita, de asemenea, la bărbații care trec.

Aceleași opțiuni și sfaturi pot fi aplicate bărbaților care se gândesc cum să facă un soț gelos al soției sale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

63 − = 58