Cum să înstrăinezi un bărbat

Dacă sarcina dvs. este de a scăpa de un om care este plictisit sincer, atunci consilierea noastră dăunătoare este special creată pentru acest lucru. Dacă totuși vă place din contră, atunci nu urmați niciodată recomandările care vor fi luate în considerare mai jos.

1. Comparați-l cu primul în favoarea celui de-al doilea

Spuneți în mod constant expresii precum: "Dar ex ..." și să comparăm în tot și cât de des posibil. După cum știți, aproape toți proprietarii de sex masculin și de a asculta ceva despre concurentul lor nu vor și nu vor. Dacă te comporți în acest fel, atunci un om va scăpa mai devreme sau mai târziu.

2. Deveniți auto-centrat

Desigur, un om este interesat să știe despre tine orice informație, dar nu intenționează să-l asculte pentru totdeauna. Dacă îți cânți o ode, omul va concluziona că ești egoist și narcisist. Un monolog continuu despre el însuși este o metodă eficientă de ao împinge de la sine.

3. Yawn și sincer dor de conversație

Faceți tot posibilul ca interlocutorul să înțeleagă că nu sunteți interesați și plictisiți. În timpul unei conversații, fiți în permanență distrați, întrerupți, căscați, etc.

4. Sugestie că ar fi bine pentru el să se pregătească ...

Fără îndoială, cifra dvs. este perfectă (spre deosebire de ea), deci spuneți-ne ce dietă a fost folosită pentru a obține astfel de rezultate, ce fel de sport au fost implicate. Îi sfătuiește să ia sfaturi despre pierderea în greutate sau să recomande o sală de gimnastică bună și apoi ... (aici îți poți aminti frumoasa figură a primului).

5. Deveniți isterici și răi

Spune-i bărbatului cum îl urăsc pe șeful tău, cum ai ajuns aproape de mașină, cât de chinuită este chilotul, cum sunt deranjați oamenii, cât de insuportabil este să trăiești în această țară, de a crește prețurile etc. și să întărească toate expresiile faciale și gesturile caracteristice. O mare parte a negativului vă va ajuta să scăpați de prietenul enervant.

6. Devino frivol și pare accesibil

Da, bărbații vor să considere femeile pe jumătate goale în imagini, dar nu vor să deveniți o astfel de imagine pentru alții. Rochie sfidătoare, mai ales când vă întâlniți cu prietenii săi, flirtați cu ei, se comportă mai mult decât neîngrădit.

7. Deveniți o mamă pentru el

Toți bărbații sunt copii mari și necesită un proces educațional continuu. Observați toate cuvintele și acțiunile și, în cele din urmă, începeți un proces lung și obositor de moralizare. În mod firesc, nu este nici o problemă de a lua decizii în mod independent, pentru că numai tu cunoști singura soluție adevărată.

8. Fi indisponibil pentru el

El este un om, ceea ce înseamnă că probabil va încerca să vă câștige atenția. Demonstrați-i indiferența completă și amintiți-vă constant că sunteți un diamant și vârful perfecțiunii, ceea ce înseamnă că va fi foarte greu să obțineți favoarea.

9. Să fie gelos de el la fiecare stâlp

Dacă el se uită la alte fete (sau doar în direcția lor), asigurați-vă că pentru a organiza un scandal și palmă-l. Amintiți-vă, de asemenea, despre fosta sa isterie și lansați la orice ocazie. Motivul este însăși existența lor. Urcați în spațiul său privat: verificați periodic telefonul, solicitați acces la rețele sociale, spion etc. Plantați-o Cum să înstrăinezi un bărbat1pe o leșică scurtă, pe care mai devreme sau mai târziu va rupe și va fugi departe.

10. Ești însărcinată

Fă-ți o glumă și spune-i bărbatului tău că ești însărcinată, aceasta poate fi o etapă câștigătoare și, poate, vei vedea călcâiele unui fost iubit care va fugi cu mare viteză. Dacă nu a funcționat, spuneți că nu știți exact de la cine.

Iată câteva sfaturi simple care vă vor ajuta să scăpați de un om odată pentru totdeauna.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

89 − = 85