Cum sa obtii un barbat

Citind romane de dragoste sau vizionarea de filme, ne minunăm de modul în care a reușit să facă personajul principal un om doar câteva cuvinte sau gesturi? Și, desigur, ne-am grăbi imediat să caute informații despre modul de modul în care se poate face un om în pat și ce cuvinte și expresii da naștere sexului puternic, complet orb la faptul că un algoritm clar nu este, și nu poate fi - vă amintiți, că fiecare persoană este diferită? Cineva a da naștere sărutări pe gât, și cineva ca o șoaptă blând în urechea mea despre modul în care doriți să obțineți în pat cu el imediat. Prin urmare, putem înțelege doar câteva puncte generale, care devine cel mai bărbați la femei, și să înțeleagă cum să facă un bărbat în pat au deja pe cont propriu și cu un anumit om.

Cum să-i faci pe om drept?

Să vedem ce mângâie aspectul masculin și auzul, ceea ce face femeile de dorit.

  1. Imbracaminte care nu ascunde curbele atractive ale corpului feminin. Adică lucruri care se potrivesc cu figura dvs. în locurile potrivite: papa, piept și coapse. De asemenea, atrage de sex masculin tăieturile lungi fixăm fusta lungă, și dacă este în contextul gumei afișate periodic pe ciorapul, entuziasmul oferit. O bluză încă considerată foarte atractiv descheiat un buton, care amenință să explodeze, și deschide o priveliște minunată a golului.
  2. Barbatii iubesc sa fanteze, dar pentru ca isi doresc sa se uite la o femeie atunci cand ea este pe jumatate goala, cand este posibil sa se termine clapeta inchisa la ochi a corpului.
  3. Și, desigur, un rol important îl joacă lenjeria de corp și culoarea sa. Lenjeria trebuie să fie feminină, delicioasă, drăguță și nu incomprehensibilă de tip semi-sportiv care nu provoacă nici o dorință. În ceea ce privește culoarea lenjeriei, atunci primul loc în atractivitate este roșu (purpuriu) și negru. Și cel mai puțin sexy este lenjeria albastră.
  4. Cu haine sortate, acum hai să ne mutăm la comportament. Toate femeile doresc să cunoască cuvintele care duc la bărbați, dar nu există un stimulent necondiționat adecvat tuturor bărbaților. Prin urmare, numai prin încercări și erori puteți afla ce cuvinte se dovedește a-ți obține omul. Este adevărat că merită să ne amintim că cei mai mulți oameni ca claritatea și, prin urmare, sugestii translucide nu pot da efectul dorit. Dar, adesea, lacrimile "stop-crane" de la mărturisirea mai mult decât sinceră. Experimentați și găsiți tonul potrivit.
  5. Făcând sex, trebuie să-i arăți bărbatului care ți-a plăcut, că tot ceea ce face nu este zadarnic. Pentru că lipsa răspunsului din partea dvs. (și răspunsul și suportul vocal) poate descuraja orice dorință de a repeta exercițiile. În cele din urmă, nu numai că vrei să te simți sexy și de dorit.
  6. Multe femei se gândesc cum să-i facă un bărbat să se sărute. Este simplu, trebuie să găsiți la punctul omului, în care sărutul este cel mai plăcut. Deși unii oameni spun că cel mai bun sărut este muie, dar nu este singura modalitate de a face un om frumos. Multe dintre mișcări de la sărutări și chiar mușcături ușoare ale unui gât, aproape toate seamănă cu un stomac între buze și organele genitale. Urechi, sfarcuri, coapse interioare, degete - oricare dintre aceste locuri poate fi omul vostru erogen, tu Cum să săruți un bărbatRămâne doar să explorezi totul cu ajutorul limbii și buzelor.
  7. Pentru a obține un bărbat uneori suficient pentru a întreba pe cel iubit despre fanteziile sale sexuale. Dacă reușiți să-l vorbiți, atunci el va sari cu plăcere la acțiune.
  8. În ceea ce privește situația, încercăm adesea să creăm un amurg intim, considerând-o incredibil de erotică. Pentru noi poate fi așa, dar aproape toți oamenii nu au nevoie de el, dimpotrivă, o lumină strălucitoare într-o cameră este preferabilă semi-întunericului. Pentru că nimic nu poate încânta mai mult decât contemplarea unei femei goale, iubite.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

33 − 23 =