Cum sa deschizi un salon de infrumusetare si cum sa conduci o afacere?

Femeile și-au urmărit de mult aspectul, astfel încât astăzi piața oferă o gamă largă de servicii de frumusețe. Pentru a câștiga bani în acest domeniu, trebuie să știți cum să deschideți un salon de înfrumusețare, deoarece în acest caz există multe nuanțe importante, indiferent de care puteți face faliment.

Salon de înfrumusețare - profitabilitatea afacerii

După deschiderea unei astfel de instituții, ea va trece prin mai multe etape în dezvoltarea sa.

 1. În primul rând, primele luni ale toate eforturile vor fi făcute la timp a bazei de client de operare, și este nevoie nu numai pentru a genera venituri, ci și fonduri suplimentare, astfel încât rentabilitatea este minimă.
 2. Șase luni mai târziu, afacerea ar trebui să vizeze o pauză.
 3. După un timp, ar trebui să existe o încărcătură completă a studioului și apoi veniturile vor crește. Dacă acești pași sunt urmăriți, afacerea poate fi considerată de succes.

Aflând dacă este profitabil să deschizi un salon de înfrumusețare, merită menționat faptul că cererea de servicii de bază, de exemplu, tunsul și îngrijirea părului, este în mod constant ridicată. În plus, recent, serviciile de extensie a genelor, manichiura, diverse proceduri cosmetice și așa mai departe sunt foarte populare. Dacă salonul va oferi multe servicii de calitate, profitabilitatea afacerii va fi realizată mai repede.

salon de frumusețe rentabilitatea de afaceri

Cât costă să deschizi un salon de înfrumusețare?

Valoarea investiției depinde de mai multe nuanțe, astfel încât este necesar să se ia în considerare clasa de cabină, spațiu cameră, în cazul în care aveți nevoie pentru a repara ceea ce echipamente vor fi achiziționate și așa mai departe. Conform estimărilor brute pe afaceri (salon de frumusețe mijlocii) necesită un minim de 30 de mii $. Această sumă este inclusă în taxele de înregistrare de afaceri, chirie, achiziționarea de echipamente, mobilier și consumabile diverse. De asemenea, luați în considerare costurile de publicitate, de curățare, de plată a utilităților și a salariilor angajaților.

Cum de a deschide un salon de frumusețe de la zero?

Dacă sa decis să devii o parte a industriei de frumusețe, atunci elaborați cu atenție strategia și planul de acțiune astfel încât în ​​timpul implementării conceputelor să nu se confrunte cu probleme grave. Există o instrucțiune exemplară cum să deschideți un salon de frumusețe de succes:

 1. În primul rând, are loc înregistrarea persoanei juridice. În serviciul fiscal, alegeți pentru dvs. cea mai acceptabilă formă organizațională și juridică a întreprinderii.
 2. Obțineți un plan pentru sediu sau aranjați documentele pentru transferul acestuia către un fond non-rezidențial.
 3. Descoperind ceea ce este necesar pentru a deschide un salon de înfrumusețare, merită să ne arătăm nevoia de a obține documente privind dreptul de proprietate sau închirierea unei încăperi.
 4. Ordonați un proiect salon și aprobați-l în departamentul sanitar-epidemiologic și pompieri.
 5. După aprobarea din partea autorităților competente, puteți proceda la reconstrucție și reparații. La sfârșitul lucrării, obțineți un permis în serviciile specificate în clauza # 4.
 6. Rămâne să semneze un contract pentru furnizarea de servicii publice, furnizarea de apă și energie electrică.
 7. Instrucțiunile privind deschiderea unui salon de înfrumusețare indică faptul că, dacă sunt furnizate servicii medicale, precum masaj sau injecții.
 8. Va rămâne să încheie un acord cu furnizorii de produse, să înființeze echipament de numerar și să pregătească documente pentru plasarea panourilor.

Salon de înfrumusețare de la zero - plan de afaceri

În prima etapă, decideți cu privire la specializarea salonului și la ce public va fi calculat. După aceasta, faceți un plan de afaceri, care trebuie să includă astfel de informații: planul sediului, lista serviciilor și prețurile estimate, formate pe baza comparației cu concurenții. Pentru a deschide un salon de înfrumusețare de la suprafață, trebuie să stabiliți în plan costurile de cumpărare a unei încăperi, de reparații și echipamente și chiar și de cheltuieli curente lunare. O mare importanță în planul de afaceri ar trebui acordată planului de marketing. În final, ar trebui să calculați costurile și perioada de returnare.

Unde este mai bine să deschizi un salon de înfrumusețare?

experți cu experiență recomanda să deschidă o instituție de la zero, mai degrabă decât de cumpărare de afaceri de-a gata. Este important să se decidă în cazul în care pentru a deschide un salon de înfrumusețare, deoarece profitabilitatea acestei afaceri depinde în mare măsură. Dacă aveți de gând să organizeze un restaurant premium, apoi alege cele mai bune zone de afaceri, precum și pentru a se potrivi interioare sociale, centre comerciale, locuri cu concentrații mari de oameni, cum ar fi piețele și zonele de dormit. Alegeți zone care nu sunt acoperite de această gamă de servicii.

Cum sa faci o afacere cu salon de frumusete?

Experți de afaceri împărtășesc secretele lor de dezvoltare cu succes a sectorului de frumusețe. Un salon de înfrumusețare este o afacere profitabilă dacă este administrat corect, pentru care țineți cont:

 1. În formă pură, profitul de la orice tip de servicii ar trebui să fie de 30%.
 2. La vânzarea produselor cosmetice, venitul din acestea ar trebui să fie de 20%.
 3. Cel mai bun sistem pentru taxarea unui comandant: 10% din vânzări și 30% din servicii. Luați în considerare faptul că, în etapele inițiale ale dezvoltării salonului, salariile trebuie neapărat taxate pentru a păstra angajații.
 4. Dacă expertul scade rata de producție, atunci cel mai probabil lucrează pentru el însuși sau are un conflict cu administratorul.
 5. Este important să se monitorizeze și să se respecte cu strictețe normele costurilor cosmetice per client.

Salon de înfrumusețare - riscuri de afaceri

Pentru a vă proteja afacerea de probleme, trebuie să știți despre riscurile existente și modalitățile de abordare a acestora:

 1. Dacă a fost posibil să se deschidă un salon de înfrumusețare, furnizorii de bunuri și cosmetice pot oricând să crească prețurile produselor, ceea ce va duce la scăderea profitului și a pierderii unor clienți. Pentru a preveni problema, încheiați contracte pe termen lung cu fiecare furnizor.
 2. Unii clienți obișnuiți pot merge la concurenți și pentru a preveni acest lucru, oferă oamenilor servicii numai de înaltă calitate și un sistem flexibil de reduceri.
 3. Salonul de înfrumusețare este o afacere periculoasă deoarece adesea maeștrii merg la concurenți sau își organizează afacerea, ceea ce duce la pierderea clienților. Experții în afaceri recomandă loialitatea față de angajați și îi încurajează pentru o muncă bună.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

62 − 55 =