Cum să dezvolți emisfera stângă a creierului

Emisferele creierului uman au funcții diferite: dreptul este responsabil pentru creativitate și intuiție, iar stânga pentru logică. Aici se efectuează procesarea secvențială a informațiilor și analiza pas-cu-pas. Informațiile din structura emisferei sunt în ordine strictă, funcționează cu numere și numere. Cum să dezvolți emisfera stângă a creierului - în acest articol.

Cum să dezvolți emisfera stângă a creierului?

Pentru a obține rezultatul în sarcină, veți ajuta:

  1. Ghicitori, șarade, cuvinte încrucișate, etc. Este necesar să le rezolvăm în mod regulat, să jucăm șah și dame, să rezolvăm probleme matematice și ecuații și să învățăm poezii. Este util să citești o mulțime, mai ales povestirile detectivului și ficțiunea. Pe mașină efectuând o muncă fizică monotonă, nu dați creierului plictiseală și nu îl împingeți, de exemplu, jucând în asociere cu cineva de la cei dragi.
  2. Pentru a veni cu o situație necomplicată și familiară, precum și cel puțin trei opțiuni pentru a ieși din ea cu beneficii pentru tine.
  3. Păstrați un jurnal în care să descrieți nu numai ziua trecută cu toate necazurile și bucuriile sale, ci și să planificați lucrurile în avans, să anticipați evoluția evenimentelor.
  4. Formarea emisferei stângi a creierului implică dezvoltarea fizică, în special partea dreaptă a corpului. Prin urmare, este logic să vă înscrieți în sala de sport și să o participați în mod regulat. Și puteți încerca și să vă schimbați mâinile atunci când faceți acțiunile obișnuite, de exemplu, luați o lingură, o periuță de dinți și altele asemenea.
  5. Este foarte important să mâncați bine și în mod corespunzător. Mai ales importante pentru creier sunt vitaminele E, C, D, PP și grupa B.
  6. A face o mare contribuție la dezvoltarea emisferei stângi a creierului este posibilă, dacă mergeți în aer liber zilnic. Oamenii de stiinta au demonstrat ca 20 de minute de astfel de plimbari pe zi creste eficienta creierului cu 60%.

Toate acestea vor ajuta la dezvoltarea abilităților intelectuale.

stingerea creierului stâng

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 2 =