Cum sa faci alegerea potrivita? | hounslowtw3.net

Cum sa faci alegerea potrivita?

Cum să faci alegerea potrivită

Cu toții trebuie să facem o alegere în viață, uneori trebuie să o facem în câteva minute. De exemplu, cumpărați o rochie sau bluză cu pantaloni, mergeți la sală sau la o întâlnire, scrieți un raport sau verificați soldul? Există o alegere și mai complicată, determinând o viață mai lungă - alegerea unui soț, un loc de muncă, un loc de odihnă. În viață, totul este ambiguu și adesea ne pierdem, ezităm, neștiind cum să facem alegerea potrivită.

Mulți dintre noi în procesul de alegere folosesc metode destul de ciudate - încearcă să vadă "semnele soartei", să se întoarcă pentru a ajuta la carduri, să-și spună averea, dar nu știu cum să facă alegerea potrivită. Din fericire, în psihologie, există tehnici specifice care ajută la luarea deciziilor corecte.

Cum sa faci o alegere corecta?

  1. Încercați să vă imaginați cum să vă schimbați viitoarea viață cu toate opțiunile posibile, așteptăm cu nerăbdare câțiva ani sau chiar decenii. Definiți principalele priorități ale viitorului dvs. și alegeți ceea ce vă va duce la ele. Alegerea voastră vă va îndepărta de visul prețuit, de la ceea ce este cel mai important pentru voi în viață?
  2. Aplicați metoda veche, încercată și testată: luați o bucată de hârtie și scrieți pe ea argumentele pro și contra ale fiecărei opțiuni, apoi evaluați fiecare factor din punctul de vedere al importanței pentru dvs., pe o scală de zece puncte. Numărați rezultatele și alegeți.
  3. Uneori, trebuie doar să vă întrebați - este posibil să evitați alegerea a două lucruri în acest moment? Dacă sunteți foarte ezitant și îngrijorat, acest lucru poate fi un semn că niciuna dintre opțiunile propuse nu vă convine.
  4. Fetelor, să facă alegerea potrivită, uneori le place să se consulte cu prietenii și familia. Alegeți din împrejurimi cinci persoane. Ar trebui să fie oameni înțelepți, pe care îi respectați, cărora le aveți încredere. Desigur, ei nu ar trebui să se implice în această poveste în nici un fel. Descrieți situația pentru aceștia, cereți sfatul.

fetele să facă alegerea potrivită

Sentimente care vin după ce au luat decizia corectă:

  • sunteți sigur că alegerea pe care o veți face în viitor va aduce beneficii, profit și fericire;
  • chiar dacă acum e greu pentru tine, forțele se vor întoarce treptat și vei simți calm și liniște.

Dacă ați făcut alegerea greșită, veți avea o dorință puternică de a vă întoarce, iar alarma va crește doar. Și amintiți - nu puteți remedia greșelile trecutului, trebuie doar să ajungeți pe calea cea bună acum, în acest moment. Principalul lucru este să faci alegerea potrivită astăzi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: