cum să fii protejat fără tablete

Întrebarea despre modul în care vă puteți proteja fără pilule este de mare interes pentru femeile moderne. La urma urmei, efectele secundare ale medicamentelor hormonale sunt foarte dificile pentru corpul feminin, iar sarcina nedorită rămâne un factor infricosator și nu vă permite să sperați pentru un accident fericit. Vom lua în considerare 5 opțiuni decât pot fi protejate, cu excepția comprimatelor.

Metoda unu: prezervativ

Dacă vă gândiți să vă protejați pe altul decât pe pastile, atunci prezervativul este aproape primul lucru care vă vine în minte. Cu toate acestea, această opțiune este mai potrivită în cazul în care nu aveți un partener permanent. Dacă este, este puțin probabil să iubească această idee, pentru că nu este întotdeauna convenabilă. Această metodă poate fi combinată cu calculul ovulației și utilizată numai într-o perioadă periculoasă, dar în acest caz nu veți fi protejată cu 100%.

Metoda doi: diafragmă sau capac

O altă modalitate de a vă proteja fără comprimate este bariera din capac sau diafragmă. Această metodă este potrivită pentru femeile nulipare care au un partener permanent, însă viața sexuală este neregulată. Introducerea capacului necesită o anumită abilitate, iar dacă a fost introdusă incorect, gradul de protecție va fi scăzut. De obicei, diafragma este combinată cu spermicide pentru a spori efectul.

Metoda trei: tencuiala

Un plasture este un remediu hormonal și are multe dintre efectele secundare ale comprimatelor. Este convenabil să-l folosiți: doar atașați plasturele într-un loc neconfundabil și schimbați-l o dată pe săptămână. Plasturele are aceleași contraindicații ca și comprimatele.

Metoda patru: contracepție chimică

Există o mare selecție de capsule vaginale, tablete, tampoane, supozitoare, creme care conțin substanțe chimice dăunătoare spermatozoizilor. decât să fie protejat fără tableteUtilizarea frecventă a unor astfel de medicamente poate provoca iritații, astfel încât acestea pot fi folosite de fete care au o viață sexuală neregulată. De regulă, utilizarea lor nu este foarte convenabilă, în plus, procentul de protecție nu este prea mare.

Metoda cinci: o fotografie o dată la fiecare 2-3 luni

Acesta este un remediu hormonal, care este injectat de către medic la fiecare 2-3 luni. Această metodă poate fi utilizată numai de femeile care dau naștere mai puțin de 40 de ani. Trebuie avut în vedere că toate efectele secundare vor dura până la sfârșitul injecției, prevenirea sau anularea efectului este imposibilă.

Știind cum să protejezi fără comprimate, cu siguranță îți vei alege cea mai bună modalitate de a preveni o sarcină nedorită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 2