Cum să începeți o viață nouă și să vă schimbați

Oamenii fac de multe ori o promisiune de a începe o nouă viață de mâine, de luni viitoare, din noul an. Dar aproape niciodată nu o faceți. Doar mulți nu știu cum să începeți o viață nouă și să vă schimbați. Dar, de obicei, pentru asta, trebuie doar să decideți primul pas.

În cazul în care pentru a începe o viață nouă - primul pas

Modificarea vieții trebuie să înceapă cu formularea unui scop specific. Întrebați-vă: pentru ce doriți să vă schimbați? Ce doriți să obțineți? Dacă știți răspunsurile la aceste întrebări, veți putea înțelege în ce direcție să vă mișcați.

În stadiul de început, puteți acorda atenție altor sfaturi, de unde să începeți o nouă viață:

 • face cel puțin un plan de acțiune aproximativ;
 • să ia în considerare consecințele modificărilor;
 • evalua cu tărie puterea ta.

După finalizarea primei faze, puteți începe să acționați în mod activ. Ceea ce trebuie să faceți, va determina recomandările unui specialist.

Sfatul unui psiholog este cum să începeți o viață nouă prin schimbarea atitudinii față de ea

 1. Nu vă pierdeți timpul cu persoane cu care sunteți neinteresant sau neplăcut să comunicați.
 2. Nu vă fie frică să faceți o greșeală, să vă aflați într-o poziție stupioasă sau ridicolă, să învățați de la sine ironie.
 3. Nu copiați pe cineva, nu vă comparați cu ceilalți - sunteți originalul, unic, și acest lucru trebuie întotdeauna amintit.
 4. Nu te mângâi, nu ești un egoist rezonabil, nu-ți tăgădui satisfacția dorințelor.
 5. Nu vă învinuiți pentru lipsurile pierdute.
 6. Uitați de lenevie.
 7. Nu te mai pune la îndoială, dar nu acționezi pe la spate.
 8. Încercați să vă învingeți și să nu vă luptați cu ceilalți.
 9. Niciodată nu invidia pe nimeni.
 10. Nu te mai plânge și îți pare rău pentru tine.
 11. Învățați să vă bucurați de lucruri simple.
 12. Nu dai vina pe altcineva pentru esecurile tale.
 13. Fiți capabil să fiți recunoscători.

Cum să începeți o viață nouă și să vă schimbați la un adolescent?

Puteți decide să începeți o viață nouă la orice vârstă. Iar adesea o astfel de dorință apare tocmai la vârsta de 14-17 ani. Motivele pentru acest lucru la un adolescent pot fi abundate. De exemplu, o familie incompletă, probleme în comunicarea cu colegii, complexe. Dar el nu este capabil să facă față problemelor în mod independent. Aveți nevoie de ajutor și sprijin din partea părinților, o conversație cu un psiholog. Pentru tine si viata ta se schimba, adolescentul ar trebui să funcționeze, găsi unele hobby-uri interesante, care se va extinde cercul de contacte și de a face prieteni.

Cum să uiți trecutul și să începi o viață nouă după 30 de ani?

Mulți oameni au o criză în viața lor după 30 de ani, când își dau seama că tinerii au trecut deja și obiectivele nu au fost atinse. Ar trebui să renunțați la toate regretele - trecutul nu a fost gol, ați reușit să acumulați o experiență prețioasă, este timpul să îl folosiți. Luați-vă regula de a repeta în fiecare zi fraza "Pot să fac orice". Fie ca acesta să fie motto-ul tău și ghid pentru acțiune. Programați un obiectiv pe termen scurt - ajungeți la el, mergeți la următorul, etc. Deci, veți crede în voi înșivă și veți putea să vă îndreptați spre ceva mai mult.

Cum să renunți la trecut și să începi o viață nouă după 40 de ani?

Cum să uiți trecutul și să începi o viață nouă

De asemenea, se întâmplă ca oamenii să-și schimbe viața după 40 de ani. Și acest lucru este foarte bun, nu trebuie să fie speriat sau să credeți că acest lucru este anormal. Dacă există o dorință, trebuie realizată. Uitați că aveți vreun trecut - deoarece nu vă puteți întoarce acolo, nu există. Aveți numai prezentul și în curând va exista un viitor frumos. În cele din urmă, aveți grijă de ceea ce ați dorit de mult. Nu amânați acest caz până mai târziu - nu va mai fi un moment mai bun. Modificați imaginea, îndepărtați lucrurile înfricoșătoare, faceți noi cunoștințe, faceți reparații, faceți o excursie. Nu vă temeți de schimbare, căutați-le pentru că, la vârsta lor, ele sunt vitale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

42 + = 51