Cum să renunți la fumat și să nu câștigi greutate? | hounslowtw3.net

Cum să renunți la fumat și să nu câștigi greutate?

Cum să renunți la fumat și să nu câștigi greutate

"Dacă renunțați la fumat - veți obține grăsime" - câte femei din cauza acestei fraze comune a refuzat să se mute la un stil de viață sănătos. Da, și plângerea unui prieten că, după ce a renunțat la fumat, a început să se recupereze, de asemenea, nu inspiră entuziasm. Cu toate acestea, nu vă disperați: dacă renunțați la fumat în mod corespunzător, atunci nu va fi nici un set de greutate corporală.

Pot recupera după renunțarea la fumat?

De fapt, când renunți la fumat, nu obțineți grăsime: greutatea este câștigată numai dacă există o mulțime și acest lucru nu are nimic de-a face cu prezența sau absența nicotinei în organism.

De asemenea, țigările nu afectează accelerarea metabolismului și, dimpotrivă, încetinesc, astfel încât stereotipul pe care fumatul îl contribuie la scăderea în greutate - nu este adevărat.

Cu toate acestea, mulți fumători au observat că acest obicei dăunător este într-o anumită măsură legat de o schimbare a greutății corporale, deci să ne dăm seama ce este secretul.

De ce unii devin mai buni atunci cand renunta la fumat?

Setarea sau scăderea în greutate datorată fumatului nu este afectată de nici un factor fiziologic. Psihologia joacă un rol important aici: atunci când o persoană fumează, nevoia de alimente scade deoarece atenția este distrasă; în plus, acest proces este adesea însoțit de consumul de ceai, care reduce și apetitul. De aceea este mai ușor să piardă în greutate în timpul fumatului: sistemul nervos se calmează și o ceașcă de ceai fără zahăr nu contribuie la excesul de kilograme și în același timp "calmează" stomacul.

Deoarece divizarea cu un obicei lung este un proces dureros și lung, este natural, va fi însoțită de stres. Această condiție poate duce la creșterea poftei de mâncare, ceea ce contribuie la exhaustivitatea. De asemenea, acele minute care au fost dedicate fumatului, acum nu este nimic de ocupat, iar o persoană poate găsi un substitut pentru mâncare. Oamenii care nu s-au putut controla în consumarea alimentelor în timp ce renunța la fumat, cel mai adesea au câștigat greutate.

Cum să renunți la fumat și să nu câștigi greutate unei fete?

Cu cât este mai "experiența" fumătorului, cu atât este mai dificil să se împartă cu acest obicei. Și nu este vorba de a te obișnui cu nicotina: țigările sunt un pericol mare, tocmai pentru că cauzează dependență psihologică, cea mai grea cale de a scăpa.

În primul rând trebuie să identificați cu exactitate pentru dvs., de ce ar trebui să renunți la fumat: vătămarea sănătății? miros neplăcut de haine? condamnarea societății? prea scumpe? .. Evaluați întregul lanț de factori negativi, care duce la fumat și "trăiți" cu ei timp de câteva săptămâni, uneori amintiți-i și lăsați aceste gânduri să devină poziția voastră de viață. Apoi, puteți începe să vă răsuciți treptat, reducând de fiecare dată doza de nicotină.

În plus față de munca psihologică asupra dvs., puteți aplica câteva alte modalități eficiente care vă vor ajuta să scăpați de fumat.

Deci, cum să nu mai fumezi o femeie cu o dietă și un exercițiu care să te ajute să nu crești în greutate:

  1. O dieta pentru renuntarea la fumat. Medicii recomandă aderarea la o dietă cu conținut scăzut de calorii în timpul renunțării. Nu tăiați de pe umăr - baza succesului în această chestiune: nu trebuie să renunți la fumat în același timp și să vă limitați la mâncare. Limitați mai întâi alimentele, apoi țigările. Refuzați din făină, dulce și grăsime, dar când doriți să mâncați ceva "gustos" - nu refuzați și luați un măr, morcovi sau o portocală - care conține puține calorii. Baza dietei ar trebui să fie alimente vegetale, bogate în vitamina C.
  2. Exerciții pentru cei care renunță la fumat. Unii oameni de stiinta cred ca activitatea fizica ajuta la renuntarea la fumat. Din moment ce sportul ajută, în plus față de aceasta, scăderea în greutate, este recomandabil să vă acordați timp pentru orice exerciții care vă sunt potrivite în funcție de constituție și starea fizică. Pot să mă îmbunătățesc prin oprirea fumatului?Modul ideal de a renunța la fumat pentru femei este prin a face yoga, deoarece aceste practici nu sunt doar despre corp, ci și despre respirație, astfel încât plămânii se vor recupera mai repede. Acestea calmeaza sistemul nervos si imbunatatesc tonul general. În primul rând trebuie să efectuați mai multe asanasuri, dându-le 5-6 minute pe zi, și treptat, de această dată, să crească.

Sugestie: Pentru a renunța mai repede la fumat, gândiți-vă la statistici: în fiecare an, 6 milioane de persoane mor din cauza bolilor care au condus la fumat constant - aceasta este jumătate dintre cei care suferă de dependența de nicotină. 80% dintre aceștia locuiesc în țările în curs de dezvoltare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 + = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: