Cum să trăiești cu un soț dacă nu există înțelegere reciprocă? | hounslowtw3.net

Cum să trăiești cu un soț dacă nu există înțelegere reciprocă?

cum să trăiesc cu soțul meu dacă nu există înțelegere reciprocă

Căsătoria este o uniune a două inimi, care, în mod ideal, se bazează pe iubire, înțelegere reciprocă și respect reciproc. Cu toate acestea, viața este foarte complexă și adesea prezintă surprize. Nu există căsnicie ideală, toți oamenii se certă, se certau și uneori auzim o frază tristă: "Nu ne înțelegem cu soțul ei". Un bărbat și o femeie care au o unire pot avea diferite vise, interese și opinii asupra vieții. Certurile și neînțelegerile sunt o problemă pentru multe cupluri, mai ales pentru familiile tinere, care nu au învățat încă să depășească în mod adecvat dificultățile vieții și să găsească compromisuri. Adesea cuplurile nu știu ce să facă dacă nu există înțelegere reciprocă în familie.

Problema tăcerii

Adesea, dacă nu doresc să se certe, femeile ignoră probleme, își închid ochii, gândindu-se că se vor dizolva singuri, alegând cea mai sigură - tăcere. Femeile încep să se gândească cum să trăiască cu soții lor, dacă nu există înțelegere reciprocă. Aceste gânduri, resentimente și neînțelegeri sunt strânse și încep să se exprime în iritare și nemulțumire. Sotul simte schimbările în relație și începe să devină nervos, dar nu știe și nu știe ce ia ofensat soția și care este motivul schimbărilor.

Mai devreme sau mai târziu, astfel de zile liniști se încheie cu certuri. Și nu întotdeauna un cuplu poate chiar să înțeleagă de ce a început totul, pentru că sa acumulat o mașină întreagă de pretenții și plângeri reciproce. Principalul motiv al acestui fenomen este lipsa de comunicare în căsătorie. Bărbații adesea nu acordă atenție femeilor și nu înțeleg întotdeauna indicii, le place simplitatea și adesea nici măcar nu știu despre nemulțumirile existente. Soția se chinuie cu gânduri: "De ce nu mă înțelege soțul meu?". Ca urmare a experiențelor acumulate și a plângerilor, o femeie nu reușește adesea să își formuleze pretențiile fără acuzații și uneori insulte. Prin urmare, baza pentru relații bune este abilitatea de a comunica.

Dar dacă soțul meu nu are un raport?

Comunicarea între soți ar trebui în mod ideal să se bazeze pe înțelegere reciprocă și respect reciproc, pentru a evita neînțelegerile și disputele inutile. Oamenii consideră dificilă transmiterea corectă a stării lor emoționale, diminuarea emoțiilor excesive. Drept urmare, există conflicte emoționale, adesea crescând în certuri. Cuvânt cu cuvânt - și căderea nu poate fi oprită, conversația obișnuită crește într-un flux de acuzații reciproce și, uneori, de insulte. După astfel de conflicte, femeile nu știu cum să găsească o înțelegere reciprocă cu soțul ei.

Pentru a minimiza astfel de situații, este necesar să învățați cum să vă controlați emoțiile și este de dorit să începeți o conversație bazată pe următoarele principii:

  • încercați să evitați convingerea și critica ascuțită;
  • conversația trebuie să fie calmă, fără insulte și ridicol;
  • nu domina - suntem de acord,
  • Noi nu ofensăm și nu facem ofensă, căutăm unul constructiv.

Cum să ajungeți la o înțelegere cu soțul ei?

Este de dorit să vorbești despre nevoile cuiva fără a-ți critica foarte bine soțul. Dacă este o chestiune de timp petrecută cu prietenii, atunci merită să specificați în prealabil anumite activități și să fiți de acord. De exemplu, dacă soțul sau soția sunt împotriva întâlnirilor frecvente cu prietenii, puteți fi de acord că vă veți întâlni cu ei, de exemplu, într-un cafenea sau un salon de înfrumusețare în zilele de sâmbătă. Și este chiar mai bine să organizăm petreceri de familie comune, astfel încât soțul sau soțul să se asigure că nu există nimic în neregulă cu prietenii.

Rezolvarea problemelor

Când vorbim despre posibile soluții la problemele care apar între soți, trebuie mai întâi să fim deschisi partenerului. Dar nu compromite repede. Multe conflicte se încheie, pentru că o parte decide să renunțe la pretențiile sale. Acest lucru poate duce la certuri în viitor, pentru că problema nu se înțeleg între ei cu soțul einu este eliminată și, mai devreme sau mai târziu, va trebui să ne întoarcem la negocieri.

Pentru a evita o astfel de situație, este necesar să se definească în mod clar care aspecte ale vieții de familie sunt fundamentale și că va fi dificil să le refuzați. Desigur, definind o gamă largă de principii importante, este de dorit să exersați și să alegeți cele mai importante, cele necesare pentru fericirea voastră. Pentru cineva poate fi: inadmisibilitatea trădării, asaltului, petrecerile regulate cu prietenii, alcoolul etc. Numai cel mai important și cel mai important lucru! Și în rest, căsătoria este un compromis.

Desigur, nu toate problemele sunt ușor de rezolvat, în acest proces este de dorit să fii perseverent și răbdător.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: