cum să împărțiți cu un iubit căsătorit

Nici o femeie nu dorește în mod voluntar să aibă o relație cu un bărbat care are o soție. Multe femei știu că astfel de relații nu vor duce la nimic bun decât la durere, resentimente și dezamăgire. Adică, acest tip de relație poate fi numit fără speranță. Foarte rar, un om își părăsește familia și se căsătorește cu o amantă. Dar, cum ar fi, dacă este la fel, o astfel de relație. Femeia, în cele din urmă, a înțeles că preferatul său nu va arunca soțul și că aranjează o viață cu ambele doamne. Noțiunea că astfel de relații va fi întotdeauna, nu se potrivește cu o femeie, își dă seama că nu vede familia ca urechile ei. Și fiecare femeie inteligentă își dă răspunsul, de ce este necesar să se împartă cu un bărbat căsătorit - distrugerea familiei altcuiva și lipsa propriei persoane. Cum să împărțiți cu un iubit căsătorit, aceasta este întrebarea principală.

Cum să vă despărțiți de un iubit căsătorit - sfatul unui psiholog

  1. Fii sincer cu tine însuți. Femeia continuă relația cu căsătoria, deși știe despre incorectitudinea acțiunilor ei. Poate ea să fie mândră de această relație? Trebuie să te pui în altă femeie: ar fi frumos să știi despre infidelitatea unui iubit? Este necesar să ne confruntăm cu adevărul. Doar o femeie nu este deloc interesată de modul în care acțiunile ei afectează viața unei alte familii.
  2. Dezamăgiți în "ideal". Pentru a înțelege cum să vă împărțiți cu bărbatul căsătorit iubit, trebuie să fiți dezamăgiți. La urma urmei, acest "ideal" este departe de bărbatul pe care soția îl vede în fiecare zi. Stăpînul nu-și șterge hainele murdare, nu strigă la șosete împrăștiate în jurul apartamentului, nu susține și nu contrazice. Când întâlnește un bărbat căsătorit, ea vede un bărbat ideal în fața ei, dar nu cunoaște deloc realitatea.
  3. Nu căutați scuze. Multe amante sunt convinse că căsătoria unui iubit a fost inițial sortită. Destul! Nu e nevoie cum să împărțiți cu un bărbat căsătoritsă se înșele, pentru că dacă căsătoria a fost de fapt condamnată, atunci totul ar fi trecut mult timp. Este necesar să înțelegeți că un bărbat doar îi place să aibă atât soț și amantă.
  4. O altă opțiune bună, care va spune cum să vă împărțiți cu un bărbat căsătorit, este sprijinul prietenilor. Trebuie doar să vă apelați prietenii apropiați, să vă aranjați o întâlnire și să le deschideți sufletul, să le spuneți ce vă deranjează. Trebuie să împărtășiți cu ei decizia de a vă despărți de persoana iubită. Este necesar să-i atragem sprijinul. Deci, va fi posibil să vă simțiți mai puternici, mai fermi și să nu vă îndoiți de acțiunea voastră.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 3 =