cum să returnați sfatul unui soț unui psiholog

Relația dintre un bărbat și o femeie este fragilă, ca o vază de sticlă și o mișcare necorespunzătoare, o frază insultătoare sau un act incorect și pot zbura în bucăți într-o clipă. Dar când se căsătorește, oamenii uită despre asta și își amintesc doar când soțul a plecat și apare problema cum să-l întorci. Nu vă așteptați să vă puteți întoarce rapid soțul, deoarece acest proces este gradual - acest lucru nu se face într-o zi, pur și simplu nu puteți analiza atât de repede situația, schimbați-vă și restituiți sentimentele.

Există sfaturi diferite despre cum să vă întoarceți un soț, printre care tot felul de vrăji. Ele sunt destul de populare acum, dar mulți nu înțeleg că este posibil să se întoarcă un bărbat numai din cauza dependenței psihice, nu este vorba de returnarea sentimentelor aici. Metodele de vrăjitorie distrug relațiile partenerilor.

Dacă doriți să vă întoarceți singur soțul, atunci unele secrete psihologice vă pot ajuta să-i aduceți soțul înapoi în familie.

Cum să vă întoarceți un soț - sfatul unui psiholog

Psihologii au un punct de vedere propriu asupra modului în care își pot reveni în mod corespunzător pe un soț și ei asigură că este cu adevărat posibil.

1. În primul rând, gândiți-vă dacă aveți nevoie de un bărbat care te-a trădat. Nu trebuie să concurezi pentru asta dacă:

  • aveți obiective diferite în viață;
  • ești dependent numai financiar de el;
  • vă este frică de ridicol al altora.

Merită să încercați, când:

  • încă mai iubești și îi pierzi foarte mult;
  • sunteți gata să vă schimbați;
  • vă recunoașteți greșelile.

2. Dacă, odată cu plecarea soțului, lumea voastră este goală și vă gândiți ce să faceți pentru a vă întoarce soțul, atunci mai întâi ar trebui să aveți răbdare. În cazul în care soțul sa îndrăgostit de un altul, pregătește-te că nu va observa nimic pentru o vreme, cu excepția noului său iubit. Nu vă speriați, el a trecut odată cu asta. Apoi va observa neajunsurile noii femei.

3. Trebuie să înțelegeți că nu trebuie să vă întoarceți vechea relație, trebuie să creați o relație cu noul partener. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă reconsideriți viața împreună, să uitați nemulțumirile trecute, să analizați greșelile și să le corectați. Și dacă vrei să știi cum să te întorci pe soțul tău iubit - schimba-te.

3. Luați frunza, împărțiți-o în două părți, scrieți pe o parte, așa cum vi se pare, ce calități v-au atras cel mai mult pe soț, iar pe al doilea - care l-ar putea înstrăina. Acum aceste liste vor fi un memento pentru tine, ce să faci și ce să eviți atunci când interacționezi cu el.

4. În psihologie, există un alt sfat important cum să-ți însuți soțul - nu trebuie să pierzi contactul cu el, mai ales dacă ai copii. Permițându-i să se întâlnească cu copiii acasă sau să aducă în viața obișnuită (îi puteți cere să vă ajute să reparați ceva în casă sau să vă petreceți timpul cu copiii în vacanță), puteți să acordați atenție adesea soțului ei. O femeie înțeleaptă nu va evita contactul cu rudele soțului său și cu prietenii săi care, cu strategia potrivită, o pot ajuta să-l aducă înapoi. Sexologii cred că chiar și după divorțul oficial, în timp ce soțul nu a înregistrat oficial noi relații, este necesar să mențină cel puțin o relație amicală cu el și, în mod maxim, sexual (dacă sunteți compatibil în pat).

cum să vă întoarceți soțul iubit

5. Când vă întâlniți cu el, nu vă prefaceți că sunteți victimă, nu vă manifestați tristețea - fiți veseli și fără griji. Deci, descurajați un bărbat, vă aștepta să plângeți, explicând relația pe care o veți obliga să se întoarcă și tu și fără ea nu e rău.

6. Luați timp: schimbați-vă părul, actualizați dulapul, vizitați salonul de înfrumusețare, stăpâniți hobby-urile noi.

7. Du-te la discoteci, întâlniți bărbați. Ei bine, dacă el află acest lucru, și tu poți trezi în el instinctul proprietarului.

Principalul lucru nu este să repetați aceleași greșeli din nou după ce soțul se întoarce.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + = 10