Cum sa relaxezi un barbat

Omul iubit a venit din nou acasă de la locul de muncă obosit și de tot felul, așa că vrei o mică sensibilitate și dragoste? Apoi trebuie să faci puțin efort și, în cele din urmă, să obții o recompensă legitimă. Cum să-l relaxezi pe bărbat și să-l ajuți la o dispoziție intimă, va fi spus în acest articol.

Cum să vă relaxați pe cel iubit?

Trebuie să acționați în această ordine:

  1. Dial baie caldă, adăugarea de apă la spumă și uleiuri esențiale, cum ar fi iasomie, lamaie, portocale sau lavanda. După ce a pus credincioși în apă să se așeze în fruntea și oferă să se spele capul. Șampon ar trebui să fie distribuite prin părul moale și mișcările circulare, jucându-se cu ei, trecând între degete și așa mai departe. În același timp, vă puteți plimba pe templele tale preferate, masaj frunte, urechi, gât și așa mai departe.
  2. Acțiunile viitoare ale femeilor cu privire la modul de relaxare a unui bărbat ar trebui să continue în dormitor. Pentru ao ajusta în modul corespunzător, veți ajuta la lumina camuflată, muzica liniștită și tămâia de pe lampa de aromă. Pentru a începe este nevoie de un spate, mușchii de lucru și de mișcări de piele de mișcare, fără a uita despre o zonă sensibilă de un fund, un gât, fese și degetele de picioare. Aceasta este o zonă erogenă pentru mulți oameni, astfel că mișcările și mișcările în acest domeniu îl vor plăcea cu siguranță.
  3. Este important să se alterneze între masaj relaxant si erotic, sprijinirea unui om în formă bună și, în același timp, face totul pentru relaxarea lui. Binecuvântat de cotitură înapoi, să utilizeze toate mijloacele disponibile ale corpului său, si scuturare facandu-l sa geama de placere, plutitoare „artilerie grea“: păr, sâni, și puteți folosi o pană sau un cub de gheață.
  4. Fiind interesat de modul în care să vă relaxați pe cel iubit, nu trebuie să vă concentrați asupra mângâieri ale organului sexual. Lumina credincioșilor ar trebui păstrată, preludând preludiul și acordând o atenție suficientă suprafeței interioare a coapsei, stomacului, mameloanelor și gâtului. Mișcarea lobilor urechilor duce la extazul complet.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

91 − = 86