cum să vindeci o traumă

Despre cum să vindecăm o traumă, ne gândim când vom deveni foarte bolnavi din cauza unui accident sau a unei probleme grave. Traumele psihologice pot apărea ca urmare a mușcării într-un oraș nou, a pierderii unei persoane iubite, a schimbării locurilor de muncă, a bolilor, a problemelor financiare, a trădării, a trădării.

Tulburările psihice previne mai multă viață, construiesc pe deplin relații interpersonale, urmăresc creșterea personală, construiesc planuri și le implementează. Chiar și atunci când nu se manifestă în aer liber, poate să conducă la subconștient viața și alegerea unei persoane.

Cum să supraviețuiești unei traume?

Tulburările psihice trebuie rezolvate astfel încât ea să nu mai controleze prezentul și a dispărut. Dacă o poți face împreună cu un psiholog sau psihoterapeut. Dar dacă nu există această posibilitate, puteți utiliza aceste recomandări:

  1. adoptă un prejudiciu. Este necesar să recunoaștem că o anumită situație a adus durere emoțională și nu să vă spunem că nu sa întâmplat nimic serios.
  2. Supraviețuiți emoțional de la traume. Tulburările psihice pot fi comparate cu o traumă fizică, după care persoana reacționează adesea emoțional: plâns, plâns, înjură. Deci, este necesar să facem și cu o traumă psihologică: trebuie să fie experimentată emoțional. Dați aerisire sentimentelor voastre, regretați-vă, ardeți.
  3. Împărtășește durerea. Durerea spusă altcuiva devine mai puțină și mai ușoară. Încetează să stea în duș, pentru că se duce afară.
  4. Vedeți durerea altcuiva. În momentele triste ale vieții se recomandă găsirea unei persoane care este și mai rău și să o ajute.
  5. Nimic nou. În momente de suferință, este necesar să ne dăm seama că sute de mii de oameni au experimentat această durere și au reușit să facă față acestei situații.

Vindecarea traumelor sufletești nu are loc în câteva zile. Uneori este nevoie de aproximativ un an pentru ca durerea să dispară și să se oprească torturarea minții. Dorința de a face față traumei mentale este primul pas spre eliminarea ei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 4 =