dacă un om nu-i place, dar se bucură

Relațiile fericite sunt în mod necesar construite pe reciprocitate, dar acest lucru nu este cel mai simplu mod. Astfel, unii își fac viața cât mai simplă posibil, alegerea rolului unui simplu consumator. Se crede, în general, că un astfel de comportament este mai frecvent pentru femei, dar reprezentanții sexului mai puternic îl păcătuiesc. Și ce să faci dacă un om nu-i iubește, ci te folosește, cum înțelegi, ce semne trebuie să fii atenți să nu fii prins în rețeaua acestor relații?

Cum să înțelegi ce gândește un om: te iubește sau te folosește?

În principiu, problema nu este atât de complicată, ci numai atunci când este văzută din partea ei. Deoarece femeile iubitoare pur și simplu nu acordă atenție lucrurilor evidente sau sunt fericite să se angajeze în auto-înșelăciune. Desigur, uneori nu este vorba de un comportament masculin urât, ci de așteptările exagerate ale doamnelor sau de neînțelegerea obișnuită a obiectivelor celorlalți datorită temerii de a le discuta, dar acum nu este vorba despre asta. Deci, ce semne de comportament se vor manifesta dacă un om nu iubește, ci doar folosește o femeie?

  1. Prea independenta. El nu este interesat de opinia voastră cu privire la nici o problemă, poate pleca fără avertisment, apoi sună târziu noaptea și se apleacă că este deja la ușă. El nu are nici un grijă de ce neplăcere poate provoca astfel de acțiuni, deoarece sarcina este de a-și îndeplini numai propriile dorințe.
  2. Nu ține promisiunile. Da, cei mai mulți bărbați în perioada de curtare se transformă în povestitori, înfrumusețând, în esență, propriile lor posibilități, însă imunitatea femeilor împarte în mod automat tot ceea ce sa spus în 10, deci nu există nici un rău din partea ei. Dar se află în lucrurile elementare ar trebui să alerteze. De exemplu, el spune în mod constant cât de mult a ratat, dar nici măcar nu are timp pentru o scurtă întâlnire. El promite să vină și atunci când chemați să aflați de ce el se află, auziți o poveste despre prietenii neașteptate care vor avea o noapte cu el.
  3. Nu-mi pasă. Este clar că este imposibil să se adapteze pe deplin la dorințele unei alte persoane, fiecare are aspirații personale, care pot fi diferite de opiniile partenerului. Și aceasta este în ordinea lucrurilor, dacă e să fim împreună constant, oboseala se formează prea repede. Dar când nu există atenție elementară, care se manifestă în lucruri mici, merită să ne gândim. De exemplu, el insistă să continue mersul, chiar dacă nu mai puteți merge pe tocuri înalte, care sunt îmbrăcați în bucuria privirii sale. Sau dispare repede când auziți că ați răcit fără a vă deranja să întrebați bunăstarea.
  4. Starea proastă. Partenerul este în permanență în stare proastă, când comunică cu tine la telefon, iar în timpul întâlnirilor încearcă, de asemenea, să reducă comunicarea la minimum, reacționând iritabil la toate încercările tale de a vorbi cumva prin el.
  5. Secretul. Dacă un om nu-i place și nu folosește, el vă va apăra cu sârguință de întâlnirea cu prietenii și cu ceilalți apropiați. Totul este logic: o jucărie de pat sau o sursă de venit pentru a vă lăsa în viață este lipsită de sens. Acest comportament poate vorbi și despre existența unei a doua vieți, care, de asemenea, nu vorbește de o mare dragoste.
  6. subestimează. Puteți folosi o persoană nu numai pentru a rezolva probleme materiale sau pentru a satisface sexualitatea, ci și pentru a vă îmbunătăți stima de sine. De obicei, în acest scop, aleg fete nesigure, care sunt gata să recunoască primatul partenerului în totul și chiar să-l considere un binefăcător pentru atenția acordată. Deci, dacă un om este părtinitor în evaluarea eforturilor tale, spune mereu că poți să faci mai bine, atunci probabil că încearcă să se ridice pe cheltuiala ta.

Dacă în viața dvs. există mai multe dintre aceste semne, atunci este timpul să analizați relația, să comunicați cu partenerul, probabil, toată neînțelegerea de vină. Multe pot fi corectate de astfel de conversații. În cazul în care nici conversațiile, nici acțiunile nu sunt capabile să convingă un om că trebuie să fiți socotit, merită să continuați să mențineți o astfel de relație? A fi cu oricine, dacă nu numai unul, merită într-adevăr umilirea constantă și defecțiunile nervoase?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

69 + = 77