de ce un om nu vrea să se căsătorească cu o concubină

Acum este momentul în care oamenii cred că libertatea este o valoare, iar dragostea nu este foarte. Prin urmare, mulți oameni trăiesc o căsătorie civilă, așa cum este obișnuit să numim conviețuire îngrijită. Ei par a fi împreună, dar aparent, și toată lumea este liberă. Obosit - sa despărțit, nu merge la registratură, să divorțeze. Ca în cazul în care, la pauza cu un iubit, cel mai greu lucru este de a merge la registratura pentru un certificat de divorț.

Foarte adesea, o femeie intră într-o căsătorie civilă, pentru că el vrea, dar nu știe cum să se căsătorească într-adevăr (în sensul, în mod oficial, cu nunta și de înregistrare). Ea se așteaptă ca un bărbat care sa obișnuit cu ea să vrea să facă relații oficiale. Iar speranțele ei sunt confirmate de faptul că, uneori, unii oameni fac asta. Dar se întâmplă foarte rar, deoarece ideea căsătoriei oficiale nu este atractivă pentru toți oamenii.

Sau, probabil, va fi corect să spun că pentru majoritatea este la fel de atrăgător, dar este mai bine nu aici și acum, ci în altă parte și mai târziu. De ce ar trebui să vă petreceți tinerețea, acești ani de aur, într-o căsătorie plictisitoare: oală, scutece, certuri cu soția, strigând copilul, lipsa de bani și plecarea împreună cu soacra ta în țară? Când este mult mai plăcut să "trăiești": nu ai copii, nici o problemă. Femeia care vă place - aici este, la îndemână, este drăguță și de ajutor (încă mai speră să aibă o ștampilă în pașaportul ei și încearcă să dovedească că are dreptate), nu este nevoie de copii, de soacră, și mai mult. Uneori, un om este de acord cu copiii dacă coabitarea sa dovedit a avea succes: doar pentru a păstra statisticile quo-ului. Este tocmai pentru că mulți bărbați, care intră într-o așa-numită căsătorie civilă, nu vor să se căsătorească deloc. Și de ce? Ei au o pensiune completă gratuită (sau foarte ieftină), care include servicii sexuale.

De ce nu vrea un bărbat să se căsătorească cu un partener de sex feminin?

Dar de ce fetele sunt de acord cu asta? Chiar vreau să apar tuturor și celui mai modern și independent? Ar fi mai bine să se gândească la tipul ăla, care unește co-existența de 25 de ani, se încheie cu succes zece ani, devenind un profesionist și independent bun, el vrea să schimbe viața, aruncând vechi papuci călcat în picioare și amantă vechi, supraexpusă. Și aici este, un tânăr, frumos, auto-suficient, cu o mașină de cumpărat pe economii, datorită conviețuiesc bani merge să caute o prințesă, și fostul său „soția civilă“, numai și rămâne - să muște coatele, plângând în pernă și întreabă de ce omul nu vrea să se căsătorește cu ea, o asemenea concubină devotată?

Prin urmare, nu vrea să fie partener de sex feminin. Și în 35 nu este prima prospețime, el va găsi mai bine și va iubi ... Ei bine, bine, dragostea a trecut ...

Asta este, pur și simplu, colega de camera nu vrea să se căsătorească, pentru că el are acum tot ceea ce ea ar putea să-l ofere doar după nuntă, și chiar un pic: dreptul de a se ridice în picioare și se lasă, atunci când ea a obosit și se întoarse cu ceva mai bun.

căsătorie civilă cum să se căsătorească

Ce să faci dacă un bărbat nu vrea să se căsătorească, dar insistă asupra unei "căsătorii civile"? Ar fi mai bine să vă sfătuiți politicos să vă întoarceți buza și să decideți exact ce vrea: căsătorie sau "libertate". În primul caz - există o căsătorie oficială, protejează drepturile oricărei persoane, inclusiv copii posibil, și așa să fie, fata a fost de acord să ia în considerare propunerea. În al doilea - el este deja liber. De ce să schimb ceva?

Există mai multe motive pentru care un bărbat nu vrea să se căsătorească cu un partener de sex feminin, dar mai important, poate, este faptul că el nu vrea să schimbe nimic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

83 + = 90