De la dragoste la ură

De ce se întâmplă ca azi să te iubești și mâine să urăști și, într-o clipă, totul se întoarce cu susul în jos? Puterea iubirii este imensă, dar ura are și ea o asemenea putere. Aceste sentimente puternice guvernează lumea, cineva este ucis, iar cineva, dimpotrivă, devine mai puternic. Fiecare persoană este individuală, iar emoțiile sale sunt unice.

De ce?

Mulți oameni sunt interesați de această întrebare, cum puteți să iubiți și apoi să-i urâți? Imaginați-vă că vă aflați în dragoste, acest sentiment pătrunde în fiecare celulă a corpului, vreau să dau un om totul, dacă este nevoie, chiar să moară pentru ea. Sufletul este atât de deschis și de așteptare pentru reciprocitate, și, dintr-o dată, te lovit, senzație de trădați și minte doar un singur cuvânt - ura. În astfel de situații, este imposibil să rămână indiferenți față de cei mai mulți oameni, indiferent de cât de bine sunt acestea, se vor simți resentimente, ura sau furie, sau dintr-o dată. Iubirea - sentimentul cu mare forță și energie, ai da partenerului, iar când pleacă, energia nu poate să scape cu ea, și se transformă în ură. Fiecare femeie, de fapt, proprietarul și de dragul iubitului gata să facă ceva, dar când pleacă, soarta lui pur și simplu nu le pasă. Din această cauză, o femeie își poate dori orice obiect al iubirii ei, pentru că acum nu este "proprietatea" ei și are tot dreptul să o urască.

Distanță Lungime

Și cât timp trebuie să treacă, câți pași trebuie să fie luați pentru a vedea această transformare? Este posibil să urați o persoană pentru o anumită greșeală sau ar trebui să fie un întreg lanț de infracțiuni. Poate că undeva în sufletul fiecărei persoane are un buton care funcționează la un moment dat și apoi dragostea se transformă în ură. O persoană este înclinată să-și schimbe sentimentele în funcție de situație, astfel încât dragostea se poate transforma în ură și invers.

motiv

Ce ar trebui să se întâmple dacă un iubit se transformă într-un străin, căruia nu-i simțiți nimic altceva decât ură? Persoanele care au experimentat acest lucru în viață pot da un răspuns concret la această întrebare: schimbat, lovit, dus la altul și așa mai departe. Dar există și cazuri în care pur și simplu nu există răspuns, așa că urăsc totul și motivul este necunoscut. Singura opțiune este că ura, ca și iubirea, apare astfel și într-un timp nesigur.

Doar oamenii pot urî

Mulți oameni de știință s-au întrebat de mult de unde provine sentimentul de ură. Au fost făcute multe experimente și observații, inclusiv cele pentru animale. Ca urmare, sa constatat că în comportamentul animalelor nu există nici un astfel de sentiment, ei nu sunt capabili să distrugă propriul lor tip, pe care nu-i puteți spune despre oameni. Această situație ne face să ne gândim serios la această problemă, dar faptul că, fără ură, o persoană nu poate trăi. Pentru mulți, este echivalat cu purificarea, pentru a uita o persoană care trebuie să o lase prin acest sentiment, să arunce tot negativul și să o uite. Doar în acest fel vă puteți continua viața și iubiți din nou

s.

Și dacă dimpotrivă?

Foarte des sunt cazuri când totul sa întâmplat destul de mult, la început oamenii s-au urât unul pe celălalt și, după un timp, s-au îndrăgostit cu pasiune. Care este cauza acestui tip de evenimente este complet incomprehensibilă. Doar că asta e tot.
De la dragoste la ură1 Acestea sunt două paralele care nu se intersectează, două sentimente puternice care nu pot exista între ele.

Putere mare

Sentimentele oamenilor sunt capabile de mult, din cauza lor oamenii mor, fac fapte, iubirea inspiră și dă viață. O persoană, poate să iubească ceva, iar alta este să urăști și invers. Dragostea dă aripi, ură - putere. O persoană iubitoare este capabilă de mult, dar urăște și mai mult. Sentimentele sunt atât de ispitire rupe din cătușele este pur și simplu imposibil, așa că iubirea și ura umple viața noastră și numai de noi depinde în mare măsură dacă acesta va fi tot iertându dragoste sau ura distructivă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 70 = 76