Depersonalizarea în nevroză | hounslowtw3.net

Depersonalizarea în nevroză

depersonalizarea în nevroză

Personalitatea depersonalizării este o stare în care se pierde. În această stare, se pare pentru o persoană că lumea este iluzorie, și el se uită la sine din afară. În cele mai multe cazuri, depersonalizarea este observată la nevroze.

De ce apare depersonalizarea?

O astfel de stare este un mecanism de protecție al psihicului de stres sau de șocuri emoționale puternice. De asemenea, poate deveni un predicator al unei boli mintale grave. Este demn de remarcat faptul că depersonalizarea cu nevroze este un eveniment obișnuit. Dacă corpul începe să se "scuture", acesta se aprinde și împiedică persoana de la emoții, astfel încât să se poată calma și să aprecieze calm situația. O abatere de la normă este cursul lung și dureros al depersonalizării.

Cum să te descurci cu depersonalizarea?

În cazuri severe se utilizează un tratament prelungit în spital. Nu este exclusă o întreagă gamă de activități, care elimină cauzele atacurilor de frică și de panică. O persoană este sub supravegherea zilnică a unui psihoneurolog care efectuează consultări cu pacienții. Terapia medicală este, de asemenea, utilizată. Dacă starea pacientului este prea severă, numiți tranchilizante, antipsihotice, sedative și hipnotice, antidepresive. Acceptarea acestor mijloace, persoana devine inhibată, dar conștiința sa se limpezește și, cu ea, capacitatea de a gândi calm și sobru. Cu depersonalizarea se pot aplica rețete de medicină tradițională, masaj și fizioterapie. În cazurile mai ușoare, de exemplu, cu depersonalizarea depresivă, un pacient vizitează din când în când un neurolog și un psihoterapeut și, de asemenea, îi raportează cu privire la rezultatele sarcinilor finalizate.

Dacă ați început să observați că suferiți adesea de depersonalizare, care este o consecință a nevrozelor, acordați atenție stilului dumneavoastră de viață. Întreruperea somnului, exercițiile fizice regulate și alimentația sănătoasă vor ajuta la eliminarea nevrozelor și la depășirea rapidă a depersonalizării.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 18 = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: