disforie

Dysphoria este un antonim al cuvântului "euforie", când în comportamentul unei persoane există iritabilitate, senzație de senzație, senzație de mângâiere și sarcasm. Cu alte cuvinte - depresivitatea. Se poate manifesta prin următoarele afecțiuni:

 • dependența de droguri;
 • sindrom premenstrual;
 • stres;
 • schizofrenie;
 • tulburări sexuale, probleme;
 • durere cronică;
 • insomnie;
 • anxiosă nevroză;
 • toate tipurile de tulburări de personalitate;
 • BDD;
 • hipoglicemie;
 • hipertiroidism;
 • Boala lui Cushing etc.

Atenție vă rog! Dysphoria poate precede apariția epilepsiei. Forma grea se manifestă prin izbucniri de furie, un sentiment de disperare și disperare, furie și suferință. Practic, aceasta este o lipsă de interes pentru viață, o nemulțumire generală și dezamăgire. Din păcate, o dispoziție constantă similară duce la abuzul de alcool sau droguri. Cu disforia există rafale de a comite acte greșite. În această stare, o persoană este absolut neajutorată și nefericită, deși încearcă să se manifeste foarte puternic. Fiți atenți și atenți față de oamenii apropiați. Aveți grijă de cei dragi!

Disfonia sexuală

Disportul sexual sau sexul este o nemulțumire acută față de statutul de gen al bărbatului sau al unei femei (gen: bărbat sau femeie), respingerea celui existent. Manifestarea acestui tip de disforie poate exista pentru o perioadă nedeterminată de timp și are o varietate de cauze. O persoană se simte "în liniște", nu în corpul său. În forma în care este acum, el este incomod. Persoanele care suferă de disforia genului încearcă să se transforme schimbând hainele în haine destinate sexului opus.

Dysphoria postcoitală

Dysphoria postcoitală - după actul sexual, apare inexplicabil: melancolie, anxietate, lacrimă, tensiune, iritabilitate și anxietate. Nu contează cât de mare a fost el. Natura acestei depresii nu a fost dezvăluită până în prezent. Potrivit sondajelor, în unele cazuri după trădare sau posibilitatea de a fi infectate (comunicări ocazionale), cu distanța partenerilor una de cealaltă.

Dysphoria premenstruală

Acesta este un fenomen destul de comun, cunoscut pentru multe femei, PMS. Rolul principal în provocarea factorilor disforici sunt avorturile, nașterea, tulburările neuropsihice și bolile infecțioase, lipsa atenției masculine și îngrijirea.

Dysphoria premenstruală - tratament

 1. Să studieze și să elimine bolile "feminine", infecțiile.
 2. Iubește-te, respect; accepta-te si iubeste asa cum esti.
 3. Atenția omului iubit.
 4. Realizarea faptului că sunteți iubiți și necesari.

Tratamentul disfuncției

Pentru a identifica disforia, nu este suficient să judecăm prin primele sale semne. Nu faceți concluzii grabite. De obicei, mulți oameni reacționează astfel Tratamentul disfuncției la stimuli externi, iar acest lucru este normal. Dar situația devine mai complicată atunci când astfel de convulsii devin sistematice și regulate. Ele nu permit unei persoane să trăiască în mod pașnic, dar rudele și alții consideră că această reacție a corpului este absolut adecvată. Patologia poate fi diferențiată de starea normală a unei persoane numai dacă este foarte atentă și urmează frecvența și frecvența manifestării.

Este ciudat faptul că uneori o stare disforică este însoțită de o declarație de iluzii a măreției și entuziasmului său, fără rațiune, cu vorbire. În medie, condițiile disforice sunt observate timp de 2-3 zile. Dar se întâmplă când sunt întârziate timp de câteva săptămâni și se termină și se restabilește o stare sănătoasă la fel de brusc cum au apărut.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 35 = 39