repartizarea responsabilităților în familie

Un cuib de familie liniștită? Este puțin probabil, cel mai probabil, câmpul, în cazul în care recolta este în plină desfășurare. Gătitul, spălarea, curățarea, membrii familiei nu consideră că este necesar să spălați o pahar pentru ei înșiși. O situație familiară? Problema alocării responsabilităților în familie nu este nouă, multe cupluri cu copii și găsesc fără dificultate o soluție la această situație. În ceea ce privește drepturile și responsabilitățile de întreținere ale membrilor familiei, ele pot fi puse în aplicare prin intermediul instanțelor judecătorești și ce ar trebui să se facă cu problemele de uz casnic? Nu veți sta cu un bici peste toată lumea, forțându-vă să luați parte la treburile casnice.

Cum să distribuiți responsabilitățile în familie?

Desigur, există familii în care drepturile și obligațiile membrilor lor sunt distribuite de la sine, nu este nevoie de nici un fel de eforturi pentru stabilirea ordinii în casă. Dar astfel de sindicate nu sunt atât de frecvente și nu este ușor pentru doi oameni să se pună de acord asupra cine primește gunoi în ce zi și când apar copiii, situația este complet necontrolată. Dar există modalități de a ieși din perioada de problemă, aici sunt câteva modalități de împărțire a responsabilităților în familie, trebuie să alegeți cea mai potrivită pentru familia ta prin temperament și caracter.

  1. Puteți merge pe calea cea mai mică rezistență - faceți totul la rândul său, o săptămână, o altă săptămână.
  2. Există o variantă a diviziunii tradiționale a responsabilităților în familie - soția acasă este ocupată, soțul câștigă bani. Nu este o opțiune proastă, când soțul este capul familiei, zidul de piatră, apărătorul și cel care primește. Dar o astfel de ordine este puțin probabil să se potrivească familiilor în care soțul domină sau egalitatea domnește.
  3. Dacă o soție construiește o carieră și aduce o mare parte din bugetul familiei, este destul de natural că ea nu are aproape nici un timp pentru gătit și curățenie. În acest caz, există doar două posibilități - sotul devine o sarcină casnică sau de uz casnic responsabilitățile din familie sunt atribuite angajatului.
  4. Cu egalitatea în familie (adică securitatea materială se bazează pe umerii ambilor soți), iar responsabilitățile trebuie împărțite în mod egal. Fie ca toată lumea din familie să facă ceea ce poate și poate. Gătitul ar trebui să fie cel care știe cum să o facă, toată lumea poate spăla vasele (cu excepția copiilor mici și a pacienților în pat), poate lua parte la curățarea copiilor și a soțului.

Discutați despre consiliul de familie chestiunea distribuirii sarcinilor, pur și simplu nu sunteți de acord din nou de bunătate pentru a purta întreaga grămadă de îngrijire la domiciliu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 20 = 28