Emoții pozitive | hounslowtw3.net

Emoții pozitive

emoții pozitive

Infinit aceeași viață gri, de zi cu zi, târâtoare unul după altul, poate aduce pe oricine într-o stare oprimată. Dar vă puteți umple viața cu culori cu ajutorul emoțiilor pozitive. Există multe feluri de emoții pozitive, fiecare dintre ele vă va aduce sarcina pozitivă în lumea voastră.

Lista emotiilor pozitive:

 1. Interes, interes, curiozitate - cea mai frecventă emoție, motivează dezvoltarea gândirii, a cunoștințelor, a abilităților. Interesul este singura motivație care sprijină implementarea activității de rutină. Persoana interesată are dorința de a-și extinde experiența, de a explora ceva nou. Cu un interes puternic, o persoană se simte revitalizată și entuziastă.
 2. surpriză Este o emoție trecătoare: apare repede și dispare repede. Funcția sa este de a pregăti o persoană pentru evenimente bruște sau noi, acțiuni de succes.
 3. bucurie - se referă la emoțiile pozitive ale unei persoane, caracterizate de un sentiment de încredere, importanță, abilitate de a depăși dificultățile și de a se bucura de viață. Este însoțită de auto-satisfacție, de pace și de oamenii din jur, de un sentiment de recuperare a energiei și de propria putere. Bucuria se trezește când o persoană își dă seama de potențialul său. Obstacolele pe calea spre auto-realizare împiedică apariția bucuriei.
 4. fericire - cea mai puternică emoție pozitivă. Apare atunci când o persoană atinge obiectivul sau când se apropie acest moment. Drumul către fericire este în idealuri, vise, obiective. Ei anticipează rezultatul, contribuind la dezvoltarea sentimentelor plăcute. Scopul este mai accesibil și mai apropiat, cu atât mai puțin este sentimentul de fericire. O persoană care dorește să experimenteze fericirea în întregime trebuie să-și determine abilitățile și să atingă obiective dificile și îndepărtate.
 5. mulțumesc - se naște atunci când o persoană se simte recunoscătoare, înțelege că a beneficiat de un anumit beneficiu.
 6. speranță - este optimismul, credința că totul va fi bine în rezultatul final. Problemele nu par a fi rezolvate, o persoană vede viitorul ca fiind luminos și crede că dorințele lui se vor împlini, indiferent de ce.
 7. pace - apare când totul merge bine, te simți relaxat și calm. Mintea voastră nu este împovărată cu grijă. Pacea vine într-un moment de calm și liniște când se poate bucura pur și simplu de prezent.
 8. tresărire ne simțim atunci când venerație și curiozitate despre ceva incredibil de delicios flare up. Pot fi uimitoare fenomene naturale, opere de artă, realizări ale tehnologiei. În astfel de momente vine înțelegerea că suntem doar o sămânță într-o lume vastă.

Cum să obțineți emoții pozitive?

 1. Puteți obține emoții pozitive cu ajutorul cuvintelor obișnuite. Probabil ați observat că cuvintele plăcute, rostite de un iubit, ridică imediat starea de spirit. Cuvintele care provoacă emoții pozitive, pentru fiecare persoană, sunt speciale.
 2. O modalitate de a provoca emoții pozitive sunt întâlnirile cu prietenii din copilărie și tineri. Mergeți la o întâlnire a absolvenților sau o întâlnire amicală și vă asigurăm o sarcină de emoții pozitive.
 3. Găsiți pozitiv în viața voastră. Reevaluați fiecare situație și dați-i o culoare pozitivă. O viziune optimistă a lumii vă permite să primiți mai multe emoții și sentimente pozitive.
 4. Dacă nu știți unde să faceți emoții pozitive - călătoriți. O opțiune extraordinară este o excursie la mare, dar vă puteți limita la orașul dvs. Dedicați-vă toată ziua la o plimbare în pădure, parcul vă va oferi o dispoziție excelentă.
 5. lista emoțiilor pozitive

 6. Găsește-ți hobby-ul. Realizarea creativă va ușura negativul și va da bucurie.
 7. Zâmbiți mai des. Creierul nostru nu distinge între zambete sinceră și falsă, ci reacționează la el ca și cum ar fi autentic. Prin urmare, chiar și un fals poate provoca emoții pozitive.

Lumea emoțiilor pătrunde în întreaga viață umană: comunicarea, interacțiunea cu oamenii, activitatea și cunoașterea. Acțiunea emoțiilor pozitive este enormă: ele ne permit să extindem acțiunile și gândirea obișnuite, să creăm resurse personale, să ne facă veseli, să îmbunătățim sănătatea și bunăstarea în timp.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

62 − 57 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: