Etapele morții

Moartea este inevitabilă, cu toții vom muri într-o zi, dar nu toată lumea este la fel de afectată de îngrijirea celor dragi. Unul dintre anchetatorii experiențelor apropiate de moarte a fost Elizabeth Kübler-Ross, medic care a scos cinci etape ale morții. Toți oamenii lor trăiesc în felul lor, în funcție de forța psihicului lor.

Cinci etape ale morții

Acestea includ:

  1. negare. În momentul în care persoana raportează moartea unui apropiat, el ar putea să nu creadă ce sa întâmplat. Și chiar dacă un apropiat a murit în brațe, el continuă să creadă că el a fost doar adormit și se trezesc în curând. El poate vorbi în continuare cu el, gatiti mesele si nu schimba in camera cu întârziere.
  2. mânie. În acest stadiu al acceptării morții celor dragi, oamenii devin înfuriați și arși. El este supărat pe întreaga lume, destin și karma, întreabă întrebarea: "De ce mi sa întâmplat asta? De ce sunt atât de vinovat? "El își transferă emoțiile spre cel decedat, acuzându-l că a părăsit atât de devreme, lăsându-i pe cei dragi, că poate mai trăi etc.
  3. Deal sau afacere. În această etapă, o persoană din nou și din nou derulează în cap moartea unui iubit și atrage poze care ar putea împiedica o tragedie. În cazul unui accident de avion, el crede că nu se poate cumpăra un bilet pentru acest zbor, pleacă mai târziu etc. Dacă un iubit este la moarte, cinci etape ale morțiiapelul aproape la Dumnezeu, cerându-i să salveze un iubit-o și să aibă loc ceva de altceva, cum ar fi locul de muncă. Ei promit să se îmbunătățească, să devină mai buni, dacă ar fi aproape numai cei dragi.
  4. depresiune. În acest stadiu al acceptării morții unui iubit, vine un moment de disperare, deznădejde, amărăciune și auto-mila. În sfârșit, omul începe să realizeze ceea ce sa întâmplat, să înțeleagă situația. Toate speranțele și visele sunt în scădere, înțelegerea vine că acum viața nu va fi niciodată aceeași și în ea nu va fi cea mai dragă și iubită persoană.
  5. Adoptarea. În această etapă, o persoană acceptă realitatea inevitabilă, se împacă cu pierderea și se întoarce la viața familiară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 22 = 27