Evaluarea personalității separate - test

Split, personalitate - tulburare disociativă nu foarte frecvente, în care personalitatea unei persoane începe să fulg, și se pare că mai multe persoane diferite trăiesc într-un singur corp. La un anumit moment, există un "switch" de la o persoană la alta.

Persoanele care trăiesc în același organism pot avea diferite temperamente, pot fi de sex diferit și chiar de vârstă. După așa-numita "schimbare", persoana care a plecat nu își poate aminti ce sa întâmplat în lipsa ei.

Personalizarea separată - simptome

Simptomatologia acestei tulburări este bine înțeleasă astăzi. Psihologii observă că, în ultimii 20 de ani, prevalența acestei tulburări a crescut uneori. Principalul semn al acestei boli este apariția în persoană a 2 sau mai multe personalități. În înțelegerea medicală a imaginii acestei boli, se referă la una dintre formele de schizofrenie.

Există, de asemenea, o formă mai ușoară de apariție a acestei tulburări în care o persoană este conștient de faptul că el este o personalitate integrată, dar el spune astfel de lucruri, face astfel de acte și, astfel, ajunge la concluzia că este pur și simplu imposibil să se potrivească în cadrul personalității sale. Acest lucru se datorează probabil faptului că astăzi lumea este diversă de informații suprasaturată și persoanele expuse la diferite tipuri de stres.

În acest sens, multe teste au fost elaborate pentru a determina predispoziția la astfel de abateri.

Testul psihologic pentru o personalitate divizată

Vă atragem atenția asupra unei versiuni reduse a testului pentru o personalitate divizată. Citiți declarațiile și dați-le "da" sau "nu".

  1. Adesea fac lucruri care nu sunt naturale pentru mine.
  2. Semnificați simptomele testului de personalitate

  3. Adesea uit de evenimentele recente cu participarea mea.
  4. Am dureri de cap obișnuite.
  5. Rudele mele spun adesea că uneori mă comport ciudat.
  6. Observ că gândurile mele nu par să-mi aparțină.
  7. Într-o stare de emoție, uneori fac lucruri pe care le uit.

Dacă ați răspuns "da" la 4 sau mai multe întrebări, atunci aveți o predispoziție pentru o personalitate divizată. Prin urmare, încercați să fiți mai puțin nervoși și vă oferiți mai mult timp iubiților voștri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 8 = 2