împlinirea dorințelor cu puterea gândirii

Puterea gândirii umane este cea mai mare putere din univers. Folosind-o corect, puteți obține absolut orice înălțimi. Desigur, gândurile ar trebui să fie întotdeauna urmate de acțiuni, dar de fapt ideea este punctul de plecare, care poate schimba totul. Vom analiza modalități diferite de a obține ceea ce doriți cu puterea gândirii.

vizualizare

Puterea gândirii pozitive permite nu numai să îmbunătățească calitatea vieții, ci și să atingă ceea ce nu ați avut înainte. Vizualizarea este una dintre cele mai puternice tehnici. Se știe că a fost folosit de Arnold Schwarzenegger, care a obținut succes fără precedent în sport, cinematografie și politică.

În interviu, el a spus în repetate rânduri că atunci când are un scop, el dă, ca și cum ar fi realizat-o deja, se simte ca și cum totul s-ar fi întâmplat. El prezintă atât de des că atunci când se apropie momentul momentului crucial, el face totul exact cum credea el. Iar el nu are nici o îndoială, este sigur de 100% de succesul lui - și el o găsește.

Vizualizarea poate fi făcută numai cu ajutorul puterii gândirii, dar pot fi utilizate și alte mijloace: de exemplu, imagini care descriu dorința. Dacă doriți să aveți o casă frumoasă, găsiți o fotografie adecvată și o admirați în mod constant, așezându-o pe o masă sau pe un alt loc important. Privind în jur, imaginați-vă că aveți deja acest lucru, trăiți în el și sunteți foarte fericiți.

Cum să împliniți dorința cu puterea gândirii?

O altă metodă de a împlini un vis prin puterea gândirii este o acțiune mai banală, dar destul de adevărată și fiabilă. În acest caz, visul este văzut ca un scop și problemele care apar pe calea spre el - ca probleme care necesită soluții. În acest caz, această procedură vă va ajuta:

  1. Înainte de a ajunge la puterea de gândire dorită, gândiți-vă dacă o doriți cu adevărat. Nu întotdeauna o persoană este capabilă să realizeze falsitatea acestor sau alte dorințe, dar este mai bine să o facem în stadiul inițial.
  2. În detaliu, imaginați-vă visul. Asigurați-vă că într-adevăr aveți nevoie de ea, că vă imaginați-vă cu un vis devenit realitate, vă simțiți într-o zonă de confort. Dacă visați despre ceva și nu știți ce să faceți, dacă aveți, reformulați visul. Trebuie să dorești necondiționat împlinirea unui vis.
  3. Gândiți-vă la obstacolele și temerile pe care le aveți în cale. Numărați-i să cunoască succesiunea în care trebuie să-i lupți. După ce decideți acest lucru, reformulați fiecare dintre temerile și obstacolele sub formă de sarcini. De exemplu, dacă se tem că nu va primi un loc de muncă de prestigiu, reformula-o ca o problemă „Voi face tot ceea ce am fost acceptat la un loc de muncă de prestigiu.“ Această problemă este dezvăluit în câteva mici probleme: cursuri de recalificare, pentru a găsi câteva locuri de muncă adecvate găsi un dulap potrivit pentru a crea impresia dreapta.
  4. Acum împlinirea dorințelor prin puterea gândirii este aproape completă. puterea gândiriiTrebuie să vă gândiți la planul dvs. și să decideți că acum este momentul să începeți să acționați. Nu amânați, altfel puteți uita și amâna din nou succesul. Mulți oameni visează de ani de zile despre ce se poate face înainte de sfârșitul acestei luni. Nu vă permiteți asta. Fă tot ce ai de gând să faci pe calea spre obiectivul tău. Nimic nu ar trebui să te oprească.

Când știți exact ce vreți și decideți ce trebuie să faceți pentru a realiza acest lucru, rămâne doar un singur lucru: să acționați. În combinație cu vizualizarea descrisă mai sus, această tehnică funcționează perfect, deoarece fără acțiuni reale este adesea imposibil să-ți schimbi viața. Credeți în visul vostru și nu uitați să faceți un pas spre el!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 33 = 38