mama lui caracteristici

Toate femeile subconștient caută un "prinț", astfel încât neajunsurile bărbaților ne fac foarte supărați. Dar nimic atât de enervant ca un om - "fiul mamei". Aceste mențiuni constante ale mamei te fac pur și simplu supărat, un sentiment că ea este prezentă invizibil în toate episoadele din viața ta, chiar și cele mai intime. Multe fete nu pot suporta sindromul fiului mamei mamei sale și îl pot lăsa. În principiu, ei au dreptate, este aproape imposibil să se schimbe un astfel de bărbat, deci este mai bine să înveți semnele unui fiu al mamei pentru a nu suferi de relații nepromotice.

Fiul fiului: semne

  1. Caracteristica principală a tuturor acestor oameni - infantilitatea, refuzul de a crește. Acest lucru nu se manifestă în dorința de a juca mașini radio controlate, diferite hobby-uri "non-grave" pot fi sateliții bărbaților de succes. Apropo, cu o carieră sub influența mamei mele, totul poate fi în ordine. Ideea este că psihologia mamei omului nu-i permite să ia propriile decizii, el nu poate rezolva nimic fără cuvântul greu al mamei sale și nu vrea să plece de sub aripa ei. Prin urmare, crearea familiei sale nu-l deranjează deloc, pur și simplu nu dorește să suporte obligații inutile.
  2. Pentru astfel de bărbați, mama este un ideal, dar nu o iubește, ci consideră că părerea ei este singura adevărată, pentru că ea o învăța așa. Mama lui crede că ar trebui să ia partea cea mai directă în viața fiului ei și o va permite cu plăcere. La început ar putea părea o grijă nevinovată, iar apoi o mamă iubitoare aproape la datele tale romantice este prezentă. Și dacă mama decide că fetița fiul său nu este un cuplu, ea va face totul pentru ca această relație să se termine cât mai repede posibil.
  3. Este curios că bărbații refuză categoric să considere comportamentul lor ca fiind ciudat. Prin urmare, problema cum să nu mai fii fiu al mamei nu le pasă deloc.
  4. Un semn de alarmă poate fi luat în considerare dacă tânărul tău, pe orice capriciu al mamei sale, fuge de la datele tale.
  5. Femeile mamei se tem într-adevăr de femei, la urma urmei, mama lor le-a spus că fetele, în special cele din alte orașe, caută doar pe cineva să înșele. Și, în general, este necesar să se căsătorească pe cea pe care mama mea o alege.
  6. Schimbările cardinale ale vieții îi înspăimântă pe acești bărbați, vor lupta pentru astfel de schimbări, mai ales dacă nu sunt sancționați de mamă.

Cum să nu ridici fiul unei mame?

Este evident că fiii lui Mamenki nu apar din nicăieri, așa că mamele lor o fac. Cel mai oribil lucru este că, prin îngrijirea lor excesivă, ei sparg viața și pe ei înșiși și pe fiii lor, forțând fetele să le arunce, observând semnele fiului mamei. Pentru a nu ridica un astfel de om, este necesar să se oprească încercările sale de a restricționa în mod nejustificat libertatea de acțiune a fiului său. fiul mamei omului Da, și interzicând orice, trebuie să explicați motivul și nu doar să vă presați autoritatea. Nu luați toată munca pentru voi, vă învăț să vă ajutați fiul de la început. În loc să se certe pentru greșeli "de reținut", îndreptați-le ușor. Nu ia decizii pentru fiul tău, trăiește ceva pentru el și lăsa ideea că știi exact cât de bine. Cel mai rău dintre toate, oamenii care trăiesc sub influența a până la 20 de ani, își pierd capacitatea de a gândi independent. De aceea, toate reflecțiile despre cum să nu mai fii fiu al mamei se dovedesc a fi inutile, deoarece un om adult nu știe pur și simplu cum să fie diferit și este practic imposibil să înveți acest lucru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

92 − = 90