Hipnoza regresivă - ce este, cum funcționează regresia în viețile trecute?

hipnoza regresiva este poziționat ca un mijloc eficient de fobii eliminarea, nevroze, boli psihosomatice, dar cea mai mare îngrijorare oamenii au trecut de regresie de viață - este atât de interesant și înfricoșător în același timp.

Hipnoza regresivă - ce este?

Hipnoza regresie viață rămas singur - stare de transă în care hipnoterapeut de specialitate de intrare sau de regressolog pentru a investiga încarnările umane din trecut. Într-o stare de transă profundă, straturile profunde ale inconștientului devin disponibile. Hipnoza regresivă și clasică are puncte comune de contact. În hipnoza clasică, un hipnolog adesea "trimite" o persoană la o situație deja trecută, declanșând un mecanism de alarmă, iar hipnoza regresivă merge mult mai adânc. Metoda de regresie în viețile trecute este astăzi foarte necesară.

Hipnoza regresivă - Jacob Bruce

Jacob Bruce a fost cunoscut pentru contemporanii săi ca un magician, warlock și vrăjitor. După moartea lui Bruce în 1795, oamenii superstiți au întâmpinat adesea fantoma pe Piața Sukharevskaya din Moscova. Cercetătorul a fost implicat în fizică, astronomie și a efectuat diverse experimente magice. hipnoza Regresiv Bruce a fost mai sesiune de hipnoza etapa, care omul de știință îi plăcea să aranjeze pentru amuzamentul mulțimii, astfel încât cercetări serioase pot fi discutate cu greu.

Hipnoza regresivă - Michael Newton

Hipnoza regresivă - Newton M. este principalul hipnoterapeut-regressologist. Michael descoperitorul ce se întâmplă cu o persoană după moarte, cu ajutorul unor tehnici atent selectate și dezvoltate de el în vietile trecute regresii oamenii ar putea să înțeleagă tainele profunde ale existenței și călătorie a sufletului între viața lui. Michael Newton crede că, printr-o introducere competentă în hipnoza profundă, superconștiința unei persoane este capabilă să urmărească multe încarnări și reîncarnări.

Este hipnoza regresivă periculoasă?

Este hipnoza regresivă periculoasă?

Regresia în viețile trecute este o metodă bună pentru eliberarea minții subconștiente de temeri și fobii, dar metoda poate fi periculoasă pentru psihic, da. În ce cazuri este posibil acest lucru:

 • competența scăzută a hipnoterapeutului-regressologist, incapacitatea de a îndepărta corect o persoană dintr-o situație care amenință brusc;
 • o persoană nu poate fi gata să se confrunte cu realitatea în care se află;
 • există o posibilitate de psihoză (persoanele cu tendință de psihopatologie sunt boli latente care nu au fost urmărite de specialiști).

Sesiunea de hipnoză regresivă

Sesiunea de regresie din viețile trecute nu se întâmplă întotdeauna imediat, adesea regresorul efectuează regresie după 2-3 întâlniri cu clientul. În acest timp, este important să înțelegem obiectivele și problemele unei persoane și să-l pregătim pentru a ne întâlni în viețile trecute sau cu el în copilăria vieții curente. În timpul sesiunii, hipnologul monitorizează cu atenție starea clientului și clarifică faptul că nu este singur, că ajută și călăuzește în orice mod posibil.

Tehnica hipnozei regresive

hipnoza Regresiv - instrument de imersiune în perioada anterioară, cum ar fi anii copilăriei timpurii, în timpul cărora ar putea exista o traumă psihologică, a lăsat amprenta pe tot restul vieții, sau formând un anumit tip de fobie, care interferează cu o persoană de a trăi pe deplin și să nu-ți fie frică. Tehnica introducerii în regresie a etapelor:

 1. Cu ajutorul întrebărilor de conducere, hipnoterapeutul scufundă clientul într-o stare de transă și cere să-i urmeze vocea. Clientul descrie hipnologul mediul înconjurător, situația, cum arată el, ce poartă. Toate detaliile sunt foarte importante, ele ajută să se scufunde și mai adânc.
 2. La următoarea etapă, hipnoterapeutul ajută la întrebările "să obțină" informații despre timpul, situația în care persoana este și să vadă sursa care a provocat problema, care nu se lasă în prezent.
 3. Cauza problemei se găsește aici, iar sarcina hipnologului este de a corecta situația, de ao modifica astfel încât să înceteze să mai aibă sens pentru o persoană, să "redea" evenimentele. Numai după aceea terapeutul îl întoarce pe client la "aici și acum".

Formarea hipnozei regresive

Regresii în viețile trecute - formarea se face pe baza tipului hipnozei clasice și aici opiniile experților sunt direct opuse. Unii cred că regresia în viețile trecute este un mit și în cursul unei sesiuni date de un hipnoterapeut puteți renunța oriunde. Alții cred că regiunea a fost puțin explorată și fenomenul are loc, deși nu este complet de înțeles pentru știință. Hipnoza clasică și regresivă este predată în instituțiile de învățământ superior, unde există pregătire pentru profesii: psiholog, psihoterapeut, psihiatru.

cărți despre regresie în viețile trecute

Cărți despre regresie în viețile trecute

Regresia în hipnoză poate fi spontană, dar regressolok practic conduce în mod intenționat o persoană la amintirile sale "dincolo". Hipnoza regresivă imersivă a fost studiată și aplicată cu succes de către americanul hipnoterapeut Michael Newton, rezultatul acestor studii fiind cărțile sale:

 1. "Soul Travel“. Cartea descrie 29 de cazuri de oameni care părăsesc diferite credințe și viziuni asupra lumii într-o stare superconștientă, în timpul unei sesiuni de hipnoză regresivă. În procesul de citire relevă răspunsurile la multe întrebări: „Cine se întâlnește sufletul omului“, „Ce se întâmplă cu sufletul înainte de incarnarea următoare?“ „Așa cum sufletul alege încarnarea următoare“?.
 2. "Intențiile sufletului“. Cartea este o continuare a bestseller-ului precedent, dar de data aceasta Newton a lucrat cu oameni în căutare spirituală, mai conștienți, astfel încât cartea sa dovedit a fi mai saturată și mai detaliată.
 3. "Viața între vieți. Viețile trecute și rătăcirile sufletului“. Lucrarea este destinată în cea mai mare parte hipnoterapeților și conține tehnici care ajută la amintirea vieților trecute. Timp de 30 de ani, M. Newton a dezvoltat aceste metode și împărtășește acest lucru în cartea sa.
 4. "Recoltarea vieții după viață“. Cartea este o completare a publicației publicate anterior. Și aici se colectează materiale pe baza a 32 de povești ale ucenicilor lui Newton, folosind metodele sale în practica sa. Căutați cunoștințele pierdute, încorporate în subconștientul uman.

Hipnoza regresivă sau experiența de regresie la alți autori:

 1. "Experiența vieții trecute"D. Lynn. Autorul, la vârsta de 17 ani, a supraviețuit unei moarte clinică și, după ce tragicul caz, a început serios să studieze experiența sufletului. Cartea are multe tehnici psihologice de imersiune într-o stare în care sufletul poate atinge misteriosul.
 2. "Viața trecută a copiilor"K. Boamen. Conform feedback-ului cititorilor, cartea ajută să se simtă încrederea în sine, să nu mai fie frică de moarte și să răspundă la întrebările copilului dacă își amintea brusc "cum a trăit înainte".

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

65 − = 62