căsătorită psihică iubitor

Din orice motiv, bărbații încep o amantă, deși ei înșiși sunt căsătoriți și ceea ce sunt un iubit cu adevărat căsătoriți - mulți oameni sunt interesați de astfel de întrebări.

Vorbind despre motivul pentru care un iubit tânăr căsătorit începe o altă femeie, cel mai adesea motivul este dorința de a-și satisface instinctul carnal. Dar există și alte explicații pentru acest comportament.

De ce bărbații au amante?

  1. Nici o diversitate. Mulți oameni pretind că iubitor de plante nu este imediat după nuntă și nu la începutul vieții de familie, iar în momentul în care soția sa a încetat să-și îndeplinească în sex, așa că se uita la partea de o opțiune potrivită, care poate realiza pe deplin realitatea tot ceea ce vrea.
  2. Eșecul fiziologic și hormonal. În acest caz, psihologia indică faptul că un iubit căsătorit poate merge să găsească o amantă deoarece corpul său are o defecțiune hormonală sau fiziologică, datorită căruia atracția sa devine masivă. Unii bărbați nu se gândeau nici măcar la obținerea unei stăpâni, dar în unele cazuri circumstanțele ar fi putut forța: boala unei soții sau altceva.
  3. Anterior, îmbătrânirea. Toată lumea știe că femeia îmbătrânește mult mai devreme decât bărbații, și, prin urmare, omul, ca un „prădător“ încearcă să găsească o versiune mai „proaspete“ mai potrivite și să nu renunțe la orice indiciu casual sex. Dar, în afară de toate acestea, un astfel de iubit căsătorit, din anumite motive, continuă să fie gelos față de soția sa. Acest lucru se datorează faptului că el crede că aceasta este femeia lui și nimeni altcineva nu ar trebui să o privească.
  4. Doamnă și pungă. Cu siguranță, mulți au înțeles deja ce este în joc aici. Da, într-adevăr, deși un iubit căsătorit, chiar dacă este un iubit căsătorit, este posibil să nu-și dea seama că ei pur și simplu le folosesc, trăgând cât mai mulți bani de la ei. Dar același iubit căsătorit crede că trebuie să-și prezinte pasiunea cu daruri, să cumpere tot ce vrea pentru ea și să-i plătească un sex bun. Desigur, un iubit căsătorit nu poate da bani pasiunii sale, pentru că el crede că îi datorează. Dar, chiar este așa? Desigur, în cel mai bun caz poate fi, dar nu întotdeauna. În cele mai multe cazuri, amanta va scoate pur și simplu toți banii și va spune că nu mai are nevoie de ea și va merge în căutarea următorului. Și ce rămâne cu iubitul sărac căsătorit? Desigur, du-te sub aripa soției sale.
  5. pregătire. Un alt motiv pentru care un bărbat își înșeală soția este că el a fost pur și simplu crescut în mod greșit ca un copil. Cu siguranta, i sa spus in copilarie ca un barbat poate avea multe femei, atat cat vrea. Dar, sigur, părinții au uitat să menționeze că femeia lor (un singur) ar trebui să fie respectată și să nu fie jignită. Acest lucru nu se aplică niciunei fiziologice iubitul căsătorit este gelosfactori, dar este un fel de educație imorală.

De asemenea, merită considerat că noile cupluri care s-au dovedit după căsătorie trebuie să fie în mod necesar abordate de temperament. De exemplu, dacă un om care are nevoie în mod regulat de act sexual, iar femeia, și o dată pe săptămână este suficient, se poate spune că aceste relații nu au avut loc, și ei se vor rupe sau aventuri în mod inevitabil, pe partea.

Oriunde era și cu cine era un iubit căsătorit, era încă gelos față de soția lui. Și, chiar dacă undeva în excursie, a întâlnit o doamna, și au avut un act trecător al omului nu insista pe acest lucru, pentru că soția lui nu știu chiar de ce, și se întoarce acasă cu o conștiință curată. Se pare ca totul ar trebui să fie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

47 − = 45