Metrosexual - cei mai cunoscuți metrosexuali

Modernitatea a generat multe concepte noi, dintre care multe sunt în mod eronat asimilate altora, mai vechi și cunoscute. Așa sa întâmplat cu conceptul de metrosexual - adesea metrosexualitatea și orientarea sexuală neconvențională sunt considerate una și aceeași.

Cine este un metrosexual?

De fapt, totul este puțin diferit. Metrosexualul este un om care își face apariția mai mult timp decât este acceptat printre alți bărbați. El este întotdeauna bine îngrijit, nu vede nimic rușinos în vizitarea saloanelor de înfrumusețare, centre SPA și alte instituții menite să creeze și să mențină frumusețea exterioară. Astfel de bărbați cum ar fi cumpărăturile nu mai puțin decât jumătatea frumoasă a umanității și cunosc tendințele modei mai bine decât multe femei. Termenul a fost inventat de Mark Simpson în 1994 și provine de la cuvintele engleze "metropolitan" (capital) și sexual (sexual).

Metrosexual - psihologie

Există o opinie greșită că astfel de bărbați sunt în mod necesar interesați de colegii lor pe podea, ca obiecte de poftă. Acest lucru nu este adevărat: metrosexualul este un fenomen normal care nu are nimic de a face cu o astfel de abatere sexuală ca homosexualitatea. O altă concepție greșită în acest sens este că metrosexualitatea este specifică doar timpului nostru. Ce va spune istoria despre asta?

 1. Cel mai renumit metrosexual din literatura rusă poate fi ușor numit Eugene Onegin. „Fiind o persoană sensibilă poate gândi despre frumusetea unghiilor ...“ Pușkin subliniază faptul că obiceiurile Oneghin nu au fost nimic special și anormal. Apoi, acești oameni au fost numiți dandieri.
 2. Nu mai puțin cunoscut este numele lui Oscar Wilde, un strălucit scriitor englez, poet și filozof. El a fost legislatorul modei bărbaților la sfârșitul secolului al XIX-lea, hainele au fost admirate și dorința de a imita mulți oameni din acea vreme. jachete colorate, ciorapi de mătase, mănuși de dantelă și bavete ... Dl Wilde a fost cu adevărat un dulap imens și ar putea combina bine cu reciproc toate lucrurile din ea.
 3. În Franța, o țară considerată în permanență un trendsetter, regele Henric al III-lea domnea la sfârșitul secolului al XVI-lea. Alteța Sa Regală a fost faimos pentru hainele sale îndrăznețe și rafinat, promovarea igienei personale și inovații șocante. El a fost primul dintre oamenii din acel timp a început să poarte cercei (poate cineva această realizare pare îndoielnică), promovat de utilitate canalizare (o realizare de necontestat!) Și introdus în modul de conectare (de asemenea, bun).

masculin metrosexual

Unde se întâlnește un metrosexual?

Pentru a înțelege unde puteți întâlni un metrosexual, trebuie mai întâi să răspundeți la întrebare, metrosexual - cine este acesta? Plecând de la faptul că un astfel de reprezentant al sexului mai puternic este interesat, se poate înțelege de unde să îl cauți.

 1. Un om metrosexual ar putea fi un om de afaceri. În acest caz, îngrijirea pentru tine nu este un scop în sine, ci o modalitate de a menține imaginea unei persoane de succes, ținând pasul cu vremurile. Vă puteți întâlni la diferite conferințe, forumuri, întâlniri de afaceri. În sălile de gimnastică și instituțiile de înfrumusețare.
 2. Un consumator metrosexual, pasionat de procesul de cumpărare de lucruri noi la modă. Habitatul principal - centrele comerciale și buticurile producătorilor renumiți de îmbrăcăminte și accesorii.
 3. Narcissus este un bărbat, dornic de narcisism și, din acest motiv, îngrijit cu sârguință pentru el însuși. Se găsește aproape oriunde.
 4. Esecul. Această persoană își înalță frumusețea și încearcă să se înconjoare cu ea, tratează pe sine și pe ceilalți ca o operă de artă. Se întâmplă nu numai în magazine și saloane de înfrumusețare, ci și în teatre, galerii de pictura etc.

Stilul metrosexual

Metrosexualii nu au un stil separat ca atare. Apariția metrosexuală se realizează prin urmărirea atentă și respectarea strictă a tendințelor modei. Asigurați-vă că studiați cu atenție imaginile oamenilor din presă și o mică imitație a acestora, purtând coafuri și accesorii elegante.

Cum de a deveni un metrosexual?

Metrosexualitatea nu este o proprietate specială a unei persoane. Dacă ați fi dorit dintr-o dată să devină unul dintre cei care se numesc metrosexuali, trebuie doar să înceapă să te îmbraci în conformitate cu recomandările de stilisti de moda, vizita saloane de infrumusetare si SPA-centre și de a folosi toate instrumentele care sunt necesare pentru a menține pielea și părul într-o stare perfectă.

Stele de metrosexuali

unde să se familiarizeze cu un metrosexual

Faptul că David Beckham metrosexual nu știe, probabil, doar leneș, dar nu este singurul care îl urmărește îndeaproape. Cine sunt faimoasele metrosexuali din Rusia?

 1. Serghei Zverev. În această listă, nu puteți face fără ea. Fiind un stilist, el trebuie pur și simplu să se uite ca să nu-și amintească expresia "cizmarul fără cizme".
 2. stil metrosexual

 3. Philip Kirkorov. Imaginile sale de scenă au devenit o incursiune în zilele în care cuvântul "metrosexual" a apărut doar în Europa.
 4. metrosexualii stelei

 5. Nikolay Baskov Cunoscut nu doar pentru cariera sa amețitoare, ci și pentru grooming, un gust ideal în haine.
 6. celebre metrosexuali din Rusia

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 7 = 14