misogin

Pentru a fi mai precis, cu cât se dezvoltă o societate mai modernă, cu atât apar mai multe absurdități, cum ar fi misoginistii arzători și provocați de gândire.

El așteaptă femeile oriunde și peste tot. În cele mai multe cazuri, imediat nu înțelegeți că înainte de a fi un misoginist - acest reprezentant al unei judecăți teribile despre femei. La dispozitivul pentru un loc de muncă nou, la un concert sau în transportul public, la o stație de benzină sau într-un restaurant, pentru cursuri avansate sau la o stațiune. Acești oameni sunt. Iar apariția unor astfel de lucruri pe orizont este o adevărată ATENȚIE pentru o femeie.

De unde provin misoginistii?

Au multe motive pentru ca aceasta să se aplice jumătății slabe a omenirii. Și este de remarcat faptul că nu toate sunt atât de neîntemeiate și nefondate. Aș spune mai degrabă că, la apariția acestei tendințe, atît femeile, cît și bărbații sunt la fel de vinați.
Există mai multe motive principale pentru care un om este un misoginist. Pe baza lor, aceiași misoginiști pot fi împărțiți în mai multe tipuri.

Tipul unu: inteligent

Cea mai comună atitudine față de femei este "pui proast". Acest misoginist crede cu adevărat că este cu adevărat o inteligență mult mai dezvoltată decât orice altă femeie. "Ce vei lua cu ea?" E un os! "- spune el, referindu-se la ideea biblică de a crea o femeie.

Recunoașteți că acestea sunt simple. Sunt foarte indignati de faptul ca femeile nu sunt implicate in afacerea lor, cand sunt angajate in politica, afacere sau chiar altceva decat viata. Ei cred că locul femeii este în bucătărie. Dacă v-ați aruncat în suspiciune că prietenul dvs. este un astfel de misoginist, aruncați o privire bună. Cu siguranță va încerca să te împingă de la luarea deciziilor în primele etape și apoi va încerca din ce în ce mai mult să te domine, crezând că știe totul mai bine. În viitor, ar putea fi chiar interzis să lucrați sau să vă angajați în altceva decât în ​​copii și acasă.

Motivul acestei atitudini este simplu. Un bărbat se poate teme subconștient că o femeie va fi în ceva mai bun decât el, mai deștept, mai reușit. În profunzime, după cum înțelegeți, complexul propriei inconsecvențe este ascuns.

Tipul doi: abandonat

Convingerea sa sfântă este că "toate femeile sunt curve". „O, femeie, numele tău - perfidie!“ - vă va cita un misogin, și va avea un aspect în triumf pe partea de sus, spun ei, a văzut prin tine, el stie ce te motiveaza si cum esti nestatornic.

Este bine vizibil din afară, este necesar doar să-l împingem pentru a discuta acest subiect. Ca și cum am un prieten, e atât de rea cu tipul - schimbat - trădat - abandonat în stânga. Și apoi - ascultați și urmăriți. Acest subiect pentru el este o durere și, cel mai probabil, va reacționa agresiv la comportamentul unei prietene fictive.

Despre motivele pe care le-ai ghicit, probabil tu. Odată, o femeie la schimbat. El credea și ea - așa. Acest tip nu va veni niciodată în minte de ce de ce femeia a făcut asta. Acest om misoginist va lua pentru o axiomă că este inerentă naturii feminine și vă va trata în consecință.

Există totuși mai multe opțiuni: o familie care a abandonat familia, a trădat un prieten al femeii etc. Orice situație în care un om era "înconjurat de un deget" și umilit.

Tipul trei: nemulțumit

Acestea sunt fotografii, ca să spunem așa, fără să strălucească frumusețea. Lipsa de atenție din partea sexului feminin, eșecul, iubirea neimpartasita, înmulțit cu înțelegerea subconstientul a propriei lor inadecvare și prostia - gata misogin.

Acestea sunt, de obicei, afirmate în detrimentul femeilor. Sunt oaspeții frecvenți la cursurile de preluare. Acolo ele învață succesorii și încep să înghită cât mai multe stive de femei din jur în pat, apoi să obțină o plăcere deosebită din procesul de "aruncare" a acestora.

Undeva în adâncuri înțeleg că femeia a fost cauza problemelor sale și îndoielii de sine, iar aceasta, ca o reacție naturală, dă naștere la agresivitate în fața cauzei.

Tipul patru: Venit

Fiecare femeie a întâlnit-o odată în viața ei!

Stăpânește foarte aproape de "abandonat", dar dacă urăște femeile pentru infracțiunea sa personală, atunci răzbunătorul - o obsesie pentru a ajunge chiar și pentru toți bărbații. Pentru el este o chestie de onoare. Răzbunătorul misoginist-credincios crede cu fidelitate că toate femeile sunt băieți și, mai devreme sau mai târziu, își vor arăta natura dezgustătoare și dezgustătoare.

Adesea atrăgător din punct de vedere sexual, ceea ce face ușor să inducă în eroare o femeie, o pradă și apoi o răzbunare.
În principiu, este suficient să întâlniți un astfel de pseudo-cavaler o dată, pentru a nu cădea pentru astfel de trucuri.

Tipul cinci: invidios

Din numele este clar unde se găsește locul lui. Acest misoginist îi place să repete că, spun ei, este mai ușor pentru femei să trăiască, pentru că totul este dat pur și simplu "pentru ochi frumoși". Toate femeile acuzate de venalitate și de prostituție, reproșează realizarea obiectivelor prin pat.

Aceasta acoperă, prin urmare, eșecul propriu. Ea crede că femeia este o creație ciudată, dar ea este absolut fără valoare și doar parazitează realizările și succesele ei de sex masculin. Desigur, el nu poate face asta. El, săracul, trebuie să facă totul singur. De acolo, și invidie. Și apoi - ura.

club de misoginisti

În general, misoginistii din vremea noastră sunt catastrofali. Conform estimărilor pe planetă de 3 miliarde de oameni, fiecare 60 de ani este un misoginist. În acest aviz, oamenii s-au unit nu mai rău decât în ​​dragostea lor de fotbal. Aproape fiecare oraș are în mod necesar un club propriu de misoginiști și, de regulă, nu unul.

Separat, merită remarcat faptul că în multe femei se învinovățește. Fum fără foc, știi tu. Încercați să fiți maxim inteligenți și nu tratați oamenii fără respect, consumator. Și, probabil, fiicele și nepoatele noastre vor fi mai puțin probabil să se confrunte cu această natură contradictorie a viziunii asupra lumii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

73 − = 63