nimfomanie

Revistele femeilor ne spun că fiecare om dorește să vadă un partener care este mereu pregătit pentru sex. Poate că acest lucru este adevărat, cu excepția faptului că, în multe bărbați știri despre fete nimfomanie va incanta? Este puțin probabil, femeie obsedatsexual nu pot fi îndeplinite, și să se simtă pat neconcordanța nu-i place pe nimeni. Și experții în general vor spune că nimfomania este o boală care necesită tratament. Să vedem de ce gândesc așa.

Simptomele de Nymphomania

Cea mai bună explicație a motivului pentru care nymphomania este considerată o boală va da simptomele sale:

 1. Natura paroxistică a excitației sexuale. Sunați-l poate vorbi pe teme erotice, despre prezența oamenilor și a obiectelor care nu sunt legate de sfera intimă.
 2. Incapacitatea de a obține satisfacție. Orgasmul este ondulat îndelungat, dar sentimentul de saturație nu vine.
 3. Atacurile pot fi necontrolate, astfel încât pacienții au adesea cazuri de promiscuitate. Uneori, această condiție este comparată cu dependenții de droguri de rupere, dar în acest caz, pentru a elibera tensiunea necesară doză nu este un drog și sex.

Semnele de mai sus ale nymphomaniei sunt aceleași la femei și la bărbați. Da, nu ar trebui să fim surprinși, reprezentanții sexului mai puternic suferă și de această boală. Nymphomania masculină se numește satyriază, care este o formă de hipersexualitate. Nu se poate spune că bărbații suferă de această boală mai rar, poate că nu toată lumea îndrăznește să se adreseze unui specialist pentru ajutor. Și trebuie să faceți acest lucru și nu numai pentru că un asemenea libidou ridicol dureros nu vă permite să trăiți în mod normal. Este încă în cauzele care provoacă boala, aproape întotdeauna aceasta este o încălcare gravă a muncii organismului, rezultând o mulțime de consecințe neplăcute.

Cauzele nimfomaniei la bărbați și femei

 1. Tulburări în activitatea hipotalamusului. În multe cazuri, este cauzată de meningită sau encefalită.
 2. Tumorile glandei hipofizare.
 3. Tumorile ovarelor.
 4. Obținerea unui leziuni cerebrale sau leziuni ale creierului.
 5. Tulburări hormonale.
 6. Bolile mentale (schizofrenia, psihoza mania-depresivă, psihopatia, isteria).
 7. Complexul de inferioritate.
 8. În cazuri rare, hipersexualitatea are o natură naturală, nu este asociată cu nicio perturbare a sferelor mentale și fizice.

Cum se trateaza nymphomania?

Din moment ce am decis că nimfomanie este o boală, atunci vă spun cum să scapi de ea, ar trebui să fie un medic, să se angajeze în sine inacceptabilă. Pentru că te niciodată nu va fi capabil de a determina ce a cauzat astfel de abateri - un complex sau grave probleme fiziologice. Prin urmare, va trebui să aplicați în continuare unui specialist. De asemenea, în favoarea vizitei medicului este faptul că de multe ori oamenii confunda nimfomanie (o conditie dureroasa), cu un libido crescut (caracteristica fiziologică), iar specialistul va fi capabil de a determina exact ceea ce se întâmplă cu tine.

În cazul în care vă confruntați cu disconfort din cauza creșterii sexualității (în timp ce nu este nimfomania), puteți încerca să vă distrageți atenția în următoarele moduri.

  semne de nimfomanie

 • cursuri în sala de gimnastică, numai fără formare individuală cu un instructor de sex masculin;
 • mai multă atenție la lucru. Gândurile "rele" sunt de obicei vizitate în momentele de "a nu face nimic";
 • profitați de rețetele de medicină tradițională - decocturile de plante liniștitoare vor veni la îndemână;
 • Reduceți consumul de produse afrodiziace: nuci, brânză, țelină, ciocolată, fructe de mare etc.

În cazul în care astfel de "manevre de distragere" nu dau rezultatul dorit, consultați o instituție medicală.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

92 − 84 =