dubla nunta

Până în prezent, mai multe cupluri aleg să organizeze un eveniment tematic în locul unei petreceri clasice. Dacă mirele este un soldat al trupelor din aer, o idee ideală va fi o nuntă în stilul Forțelor aeriene. O astfel de ceremonie va fi neobișnuită, originală și trebuie amintită de toți cei prezenți.

Rochie pentru nou-născuți și oaspeți

Rochia făptașilor celebrării joacă rolul principal - trebuie să corespundă temei vacanței. Dacă mireasa dorește să fie într-o rochie clasică, atunci cel puțin un pic accentuează stilul nunții: o rochie albă poate fi legată cu o panglică albă și albastră. O opțiune mai îndrăzneață este de a pune o vesta cu o fustă albă luxuriantă. De asemenea, este necesar să ridicați pantofi, buchete și accesorii.

Mirele poate purta o vestă dungată și blugi obișnuiți. Imaginea este terminată cu o beret albastru clasic.

Pentru o imagine mai restrânsă și oficială, se va potrivi un costum de culoare gri sau albastru, cu cămașă albă și cravată contrastantă.
Dacă nunta paratroperului are loc în ziua Forțelor aeriene, atunci mirele trebuie să fie în uniforma în aer.

Va fi bine dacă majoritatea oaspeților vor susține nunta în stilul forțelor aeriene și vor veni în îmbrăcămintea potrivită. Prin urmare, pentru a avertiza pe toată lumea despre codul de îmbrăcăminte este mai bine în avans, scris despre asta în cărțile de invitație.

Decoratiuni de nunta

Mașini care vor însoți tinerii căsătoriți la căsătorie pentru că este necesar pentru a decora elementele corespunzătoare care se referă la simbolismul VDV. Pentru a decora sala de banchet, se potrivesc nuanțele prezente pe steagurile originale. Check out cameră poate fi dungi albe și albastre și materiale kaki, și figuri de parașutiști, avioane, nori de bumbac. Tortul de nuntă este o parte integrantă a sărbătorii. Este mai bine să o comandați într-un magazin de cofetărie, unde va fi frumos decorat cu simbolismul potrivit.

dubla nunta nunta in stil dv2 nunta in stil dvv3
nunta in stil dv4 nunta in stilul dv5 nunta în stilul dv6
nunta in stil dvv7 nunta in stilul dv8 nunta in stil dvv9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

41 + = 45