o bufnita sau un lark

Este puțin probabil ca astăzi să existe o persoană care să nu fi auzit niciodată de definițiile "bufniță", "lark" sau "porumbel" în raport cu omul. În Europa, de exemplu, sunt recrutați chiar și manageri de bioritm, deși în stadiul de recrutare ...

Cum de a determina bufnița dvs., porumbelul sau lark?

Oamenii de lark și de bufniță au un mod diferit de activitate. La fel ca prototipurile lor cu pene, bufnițele se trezesc într-un moment în care cocoșii au modificat deja problemele de bază, astfel încât să puteți înțelege ce tip sunteți dimineața. Se trezește dificil? Prima dată, cum este capul într-o ceață? Despre mâncare dimineața, chiar și să se gândească rău, ce este un mic dejun consistent? Cât de devreme: de ore, "numai" unsprezece ... Ei bine, bună dimineață, bufniță! Dacă vă ridicați cu ușurință de la primele note ale ceasului deșteptător și petreceți în mod activ în dimineața, iar micul dejun vă percepe cu energie - ești un lark tipic. Mai aproape de cea de-a doua jumătate, lăstarii și bufnițele își schimbă locurile: primele nu se opresc să se odihnească, în timp ce bufnițele se trezesc și simt un val de energie. Inutil să mai spunem că, după doisprezece, vedem că rețelele sociale ale "sovieticilor" în derulare preferă să se culce mai devreme.

În ceea ce privește porumbeii, ei sunt mai buni decât alții capabili să se adapteze la condițiile de "recuperare", iar activitatea lor de lucru este doar în timpul zilei.

Lumea modernă este aranjată astfel încât majoritatea oamenilor muncii să se ridice mai devreme. Dacă nu vă puteți rupe capul de pe pernă, probabil că v-ați gândit la asta ...

Cum pot deveni un lark?

Îți dai o promisiune să te culci la zece și să o faci la zece ... minute trei. Oh, dimineata, o revenire dureroasa ... Stop! Acesta este gândul care ne strică starea de spirit în avans. Și oferă o garanție că trezirea la prima pereche / muncă va fi foarte dificilă. Instalarea, promovată în publicitatea de cafea, filme, povestiri ale altor persoane, vă împiedică să vă reorganizați în modul dorit. Nu este greu să ghici cine este acum mai mult bufnițe sau lăstari. Este vorba de bufnițe și de porumbei care împart primul loc între ei, călușele rămân puțin - doar 10% din populația lumii.

Răspunsul la întrebarea dacă o bufniță poate deveni un lark depinde de puterea voinței și de gradul de credință în setarea anterioară. Vom oferi câteva sfaturi despre cum să deveniți un lark:

1. În primul rând, trebuie să luați o decizie fermă de a vă recalificați la o pasăre timpurie. Pentru a face acest lucru, dați-vă câteva motive:

  • a fi un lark este mai natural. Inițial, o persoană nu și-a putut permite să rămână treaz noaptea. Rătăcind în același timp cu prădătorii, ar fi o nebunie;
  • bufnițele primesc, prin natura lor, dopaj - o eliberare suplimentară de hormoni (undeva de 1,5 ori mai mult decât în ​​lăstari), și această doză nu a fost inițial prevăzută pentru ea. Poate că, prin urmare, confortul este mult mai comun cu bufnițele: un risc mai mare de boli cardiovasculare și oncologice;
  • potrivit statisticilor, bufnitele sunt mai susceptibile de a suferi de obezitate, deoarece apetitul lor se trezește și seara. Dar procesul de îmbătrânire, dimpotrivă, începe mai devreme;

2. Creați-vă un mediu de dormit. Deconectați-vă de rețelele sociale, faceți o baie caldă cu uleiuri relaxante, mergeți pentru o lumină difuză moale.

3. Pregătiți-vă pentru viitor în avans. Ridicați hainele, spălați-vă pantofii, colectați punga. Deci, scapi de o altă instalație: "Ooooi, dimineața, mă duc la o agitație neplăcută".

o bufniță poate deveni un lark

4. Înainte de a dormi, imaginați-vă: vă treziti devreme, cu un sentiment de ușurință și vivacitate. Parcurgeți capul acestui script de mai multe ori.

5. Încercați să creați condițiile ideale pentru trezire. Puneți muzică plăcută, faceți zâmbet, faceți exerciții. Cântați, dansați, bucurați-vă în ziua nouă.

6. Dați-vă timp pentru a deveni un lark. 21 de zile - exact așa, potrivit oamenilor de știință, oamenii au nevoie de ceva să devină un obicei.

Bufnița, porumbelul sau larkul - depinde de tine, renunță la viața ta!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1